MarktPlaza

Fiat 500 C - 1.2 Lounge AURCO/ECC-LEDER-LMV-PDC-AUTOMAAT End Of Year Sale

114x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 5 versnellingen, Automaat
Modelreeks: jan 2010 - jul 2012
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 102 Nm
GVW: 1.355 kg
Afmetingen (LxBxH): 355 x 163 x 149 cm
Wielbasis: 230 cm
Acceleratie (0-100): 12,9 s
Topsnelheid: 160 km/u
Gemiddeld brandstofverbruik: 4,7 l/100km (1 op 21,3)
Brandstofverbruik in de stad: 5,6 l/100km (1 op 17,9)
Brandstofverbruik op de snelweg: 4,1 l/100km (1 op 24,4)
CO2 uitstoot: 110 g/km
Emissieklasse: Euro5
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
Motorrijtuigenbelasting: € 73 - 81 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- Achterbank in delen neerklapbaar
- Airbag(s) knie
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Chroom delen exterieur
- Derde remlicht
- Elektrisch bedienbare kap
- Elektrische ramen voor
- Lederen stuurwiel
- Lichtmetalen velgen 16"
- Mistlampen voor
- Multimedia-voorbereiding
- Parkeersensor achter
- Radio-cd/mp3 speler
- Start/stop systeem
- Stuur verstelbaar
- Stuurwiel multifunctioneel
Doe het dak omlaag en geniet van de zon op uw gezicht, achter het stuur van deze cabriolet. Dit is een auto die is ontworpen voor uw comfort. Deze Fiat 500 C van het bouwjaar 2010 heeft 44253 kilometer op de teller staan. De auto is uitgerust met stijlvolle, lederen bekleding. De sportstoelen geven het interieur van deze 500 C een super strakke en sportieve uitstraling. Het elektrisch bediende cabriodak zorgt voor een indrukwekkend schouwspel. De kap opent en sluit snel en geruisloos. Het start-stopsysteem laat de motor afslaan terwijl u stil staat. Deze functie bespaart brandstof en verminderd de uitstoot.
De bediening van het audiosysteem gebeurt met knoppen op het stuur. Of het buiten nu warm is of koud, dankzij automatische airconditioning is het binnen altijd behaaglijk. Inparkeren zonder angst voor schade. De parkeersensoren helpen u om moeiteloos in de kleinste parkeervakken te manoeuvreren. Natuurlijk behoren lederen stuur en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening ook tot de uitrusting van deze complete auto.
Deze auto is per Direct leverbaar,. U kunt er dan ook verzekerd van zijn dat hij grondig is gecontroleerd. We doen ons best om deze auto voor u te omschrijven, maar het beste ervaart u hem als hij voor u staat. Neemt u snel contact met ons op voor een afspraak?
Autobedrijf Tanis is aangesloten bij de BOVAG. Wij zijn Een familiebedrijf gespecialiseerd in verkoop van jonge occasions. Altijd keuze uit ruim 100 Top Occasions tegen de scherpste prijzen. Tevens kunt u bij ons terecht voor het onderhoud van uw auto in onze eigen werkplaats. Buiten de openingstijden kunt u ons bezoeken na telefonische afspraak. Bezoek onze website voor meer informatie en de actuele voorraad. Dat is gaan voor Zekerheid en de Service van een Familiebedrijf.
Onze Occasions zijn per direct leverbaar!!, een uniek Gratis Concept van Autobedrijf Tanis. Dit betekent dat u een occasion koop die recentelijk een onderhoudsbeurt heeft gehad, voorzien is van een APK keuring, gepoetst en schoongemaakt. En voorzien van 1 maand garantie volgens BOVAG norm. Dezelfde dag of uiterlijk binnen 24 uur leverbaar. Eventueel kunt u uw zekerheid uitbreiden met 3 maanden garantie voor € 395,00 of gaan voor 6 maanden BOVAG garantie voor slechts € 695,00. Overtuig u zelf een maak een bezoek aan onze showroom. U bent van harte welkom!!
Graag tot zien bij Autobedrijf Tanis.