MarktPlaza

Fiat 500 - 1.2 Lounge 2e Eig AIRCO/BLUE&ME()/LMV/CD/ELEK

482x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 5 versnellingen, Handgeschakeld
Modelreeks: nov 2007 - aug 2015
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 102 Nm
GVW: 1.305 kg
Afmetingen (LxBxH): 355 x 163 x 149 cm
Wielbasis: 230 cm
Acceleratie (0-100): 14,8 s
Topsnelheid: 160 km/u
Gemiddeld brandstofverbruik: 4,7 l/100km (1 op 21,3)
Brandstofverbruik in de stad: 5,6 l/100km (1 op 17,9)
Brandstofverbruik op de snelweg: 4,2 l/100km (1 op 23,8)
CO2 uitstoot: 110 g/km
Emissieklasse: Euro5
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Aantal sleutels: 2 (1 handzender)
Motorrijtuigenbelasting: € 56 - 63 per kwartaal
Beschikbare afleverpakketten:
- Basis afleverpakket (zonder meerprijs): De auto wordt meegenomen zoals deze er staat. De APK is minimaal 3 maanden geldig.
- BOVAG 40-puntencheck (zonder meerprijs): https://mijn.bovag.nl/downloads/ondernemerschap/viabovag-nl/checklist40puntencheck.pdf
- Smart pakket (€ 495): De auto wordt afgeleverd met 6 maanden volledige Bovag garantie incl. gratis vervangend vervoer, een service beurt conform het fabrieksschema, nieuwe APK, een jaar lang mobiliteitshulp. Indien van toepassing is de distributieriem nog minimaal 1 jaar of 20.000 kilometer voor zijn vervangtermijn. De auto is van zowel binnen als buiten volledig gereinigd.
Dit afleverpakket bevat: BOVAG garantie (6 maanden); Nieuwe APK
## Aanvullende opties en accessoires
- Achterbank in delen neerklapbaar
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) knie
- Airbag(s) side voor
- Airbag(s) window
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Aluminium instaplijsten
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Blue and Me Tom Tom Voorbereiding
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Chroom delen exterieur
- Dual Drive-functie
- Elektrische ramen voor
- ISOFIX-bevestigingspunten
- Lederen stuurwiel
- Lederen versnellingspook
- Lichtmetalen velgen 15"
- Multimedia-voorbereiding
- Radio-cd/mp3 speler
- Start/stop systeem
- Stuur verstelbaar
- Stuurwiel multifunctioneel
Deze complete Fiat 500 1.2 Lounge is uitgerust met o.a. airconditioning, panoramadak, lichtmetalen velgen, Blue&Me telefoonsysteem met USB, radio/CD/MP3-speler geïntegreerd, TomTom voorbereiding, lederen stuurwiel met audiobediening, stuurbekrachtiging met City-functie, stootstrips, elektrisch verwarmbare buitenspiegels, in delen neerklapbare achterbank en nog veel meer! De auto wordt gratis afgeleverd met de Nationale auto Pas en 3 maanden garantie op de motor en versnellingsbak. Voor 495 euro krijgt de auto bovendien een service beurt conform schema, nieuwe APK, 6 maanden Bovag garantie, 12 maanden mobiliteitshulp en 12 maanden ServicePlus Pas. Verder is er de mogelijkheid om de auto tegen slechts 5,9% rente te financieren. U rijdt dan al in deze Fiat 500 voor maar € 162,93 per maand. Komt u langs voor een voorstel op maat.
Autobedrijf Gebr. Haaker is er voor uw mobiliteit. Al sinds 1957 zijn wij Fiat-dealer en daarbij hebben wij een contract met Alfa Romeo voor onderhoud en service voor auto’s van dat merk. Verder bent u ook van harte welkom voor bedrijfswagens en hebben we altijd ruim 50 speciaal geselecteerde occasions voor u op voorraad. We zijn een familiebedrijf en geven u graag goede, professionele en vooral betaalbare service en vullen dat aan met een vriendelijk woord en persoonlijke aandacht. We zijn een compleet autobedrijf. Dat betekent dat u bij ons ook aan het juiste adres bent voor verzekeringen, verlengde garantie, financiering, leasing, onderhoud, reparatie, APK en FOCWA-schadeherstel in eigen beheer. Ons pand aan de Kamerlingh Onneslaan 10 ligt vlakbij de A9 en daarmee zijn we ideaal bereikbaar vanuit o.a. Amsterdam, Amstelveen, Haarlem, Zwanenburg, Vijfhuizen, Hoofddorp en natuurlijk Badhoevedorp. Wij heten u graag welkom bij Gebroeders Haaker, de koffie staat klaar!