MarktPlaza

Escape from Sobibor+Haar naam was Sarah+Hoe duur was de Suiker+Red Dust.

70x bekeken
1 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Zo goed als nieuw
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

Bij het afspelen van CD's en DVD's draag ik altijd handschoenen, mede daardoor zijn ze in Absolute Nieuwstaat.

Escape from Sobibor is een dramatiche tweede wereldoorlogs film met Rutger Hauer in de hoofdrol. De speelduur is 2 uur en 24 minuten met Nederlandse ondertiteling. Op de tweede foto is een korte inhoudsbeschrijving te lezen. U haalt hem op in Rotterdam-West voor € 1,25. De verzendkosten  met Post NL zijn € 2,88.

Haar naam was Sarah is een grote dramatische 2de wereldoorlogs film die zich afspeelt in Parijs naar het boek van Tatiana de Rosnay. Er zijn 2 Disc's met een totale speelduur van 2 uur en 48 minuten met Nederlandse ondertiteling. Op de vierde foto is een korte inhoudsbeschrijving te lezen. U haalt hem op in Rotterdam-West voor € 2,00. Via Post NL verzenden komt op € 2,88.

Hoe duur was de Suiker is een slavernij film die zich afspeelt in Suriname naar het boek van Cynthia McLeod. De speelduur is 2 uur en 1 minuut met Nederlandse ondertiteling. Op de zesde foto is een korte inhoudsbeschrijving te lezen. U  haalt hem op in Rotterdam-West voor € 1,25. De verzendkosten bij Post NL zijn € 2,88.

Red Dust een film over de gapende wonden van de apartheid in Zuid-Afrika en hij is Nieuw in de verpakking. De speelduur is 1 uur en 50 minuten met Nederlandse ondertiteling.  Een korte inhoudsbeschrijving leest u op de vierde foto. Voor € 1,50 haalt u hem op in Rotterdam-West. De verzendkosten bij Post NL zijn € 2,88.

Neemt u alle hier genoemde DVD's tegelijk over dan haalt u ze op in Rotterdam-West voor € 5,00. Verzendkosten bij Post NL zijn dan € 4,60 met Track & Trace.