Erich Segal Dokters

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 100x bekeken
  • Datum geplaatst 5 jaar geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Niet van toepassing
Staat van het product
Zo goed als nieuw
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

Erich Segal Dokters
Gebonden boek
Hun levens, hun liefdes, hun triomfen, hun tragedies...
Zij waren studenten, geliefden, vrienden, rivalen - de aankomende artsen uit Harvard University's eliteklas van 1962. Hun roeping was hun kracht. Zonder uitzondering waren zij bereid tot talloze zware uren vol plicht en opoffering. Sommigen zouden triomferen, anderen zouden falen. En achter hun maskers van koele professionaliteit verborgen zij hun geheimste dromen, angsten en verlangens.
Dokters roept zes onvergetelijke mannen en vrouwen tot leven die dagelijks strijd moeten leveren met de genadeloze realiteit van leven en dood.
Bennett - de talentvolle chirurg, briljant, maar altijd op zijn hoede. Als enige zwarte tussen zijn blanke collega's, moet hij twee keer zo hard vechten om zich te bewijzen.
Seth - vlijtig en verlegen, weet als geen ander hoe verwoestend een tragische ziekte op een familie kan uitwerken. Hij komt voor een zeer zware opgave te staan - zijn kennis gebruiken om een leven te behouden of te beëindigen.
Hank - eens een priester, kiest voor een nieuw beroep. Maar ook in het ziekenhuis dreigt zijn heftige gevoel voor rechtvaardigheid hem fataal te worden.
Grete - haar buitengewone sensualiteit speelt haar parten in deze mannenwereld. Haar veelbelovende carrière dreigt al snel in een regelrechte catastrofe te ontaarden.


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.