MarktPlaza

Eric van Lustbader Ninja

117x bekeken
7 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Gebruikt
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Eric van Lustbader Ninja

Gebonden boek

Ruim 3000 jaar geleden werd in het Verre Oosten de liefde tot een kunstvorm verheven. Hetzelfde gebeurde met de dood...De Japanse krijgstradities bereiken hun hoogtepunt in de Samoerai, de edele strijder. Maar deze tradities hebben een schaduwkant: de Ninja, meedogenloze moordenaars die drugs en magie toepassen en bekend zijn met talloze manieren om iemand te doden. Ninja’s zijn uniek: ze zijn de meest gevaarlijke mensen die er zijn, zij zijn de perfecte moordenaars.

Nicholas Linnear, half-Oosters, half-Engels, ontmoet de dochter van een rijke, machtige industrieel en krijgt een intense liefdesrelatie met haar. Al gauw wordt hij geconfronteerd met een reeks moorden in Ninja-stijl die hem herinneren aan zijn jeugd in Japan, aan zijn Japanse moeder en zijn grote liefde, Yukio, wier seksuele honger hij nauwelijks kon stillen.

In New York ontmoet de lezer Terry Tanaka, eigenaar van een exclusieve vechtschool, en Ah Ma, hoerenmadam, eigenares van een uiterst vreemd bordeel.

Maar hoogtepunt van deze roman, in deze spannende bizarre mensenjacht, is de uiteindelijke confrontatie tussen de achtervolgde en de jager, van wie er minstens één een Ninja is...