MarktPlaza

Ellen Tanner Marsh Op de woeste wind van het verlangen

91x bekeken
6 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Zo goed als nieuw
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Eleen Tanner Marsh Op de woeste wind van het verlangen
gebonden boek
Merewyn MacAilis is even schoon en ongetemd als het Schotse land waarin ze opgroeit. Zij leidt een beschut en zorgeloos leventje op het oude kasteel dat al vele generaties in het bezit van haar familie is en niets lijkt haar jonge geluk te kunnen verstoren.
Totdat een meedogenloze vijand zijn hebzuchtige oog laat vallen op de bezittingen van de MacAilis en op de verblindend mooie kasteelvrouwe zelf.
Totdat Merewyn plotseling berooid achterblijft en de wereld intrekt om daar de grootste gevaren te trotseren, vastbesloten alles te doen om de naam van haar familie in zijn oude luister te herstellen.
Maar waarheen Merewyn zich ook begeeft, in welke uithoek van de wereld ze zich ook verstopt, ze kan Ian Montague onmogelijk ontsnappen. Als hij haar in zijn armen neemt, worden haar ledematen als van was en laait er een onheilspellend vuur in haar op.
Ondanks haar heftige verzet trekt Ian Merewyn als een magneet aan, en als de vonk van de hartstocht eenmaal is ontbrand, kan niets en niemand die meer doven.
En al gauw merken Merewyn en Ian dat de verslaving aan de liefde een verslaving voor het leven is