Elizabeth Lowell In wilde verrukking

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 85x bekeken
  • Datum geplaatst 4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Niet van toepassing
Staat van het product
Zo goed als nieuw
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

Elizabeth Lowell In wilde verrukking
Gebonden boek.
De jonge Ariane Deguerre staat op het punt te trouwen met de Engelse ridder Simon. Hun huwelijk moet een einde maken aan de felle strijd tussen haar vader en Simons broer; de machtige Lord de Sabre. Maar de vurige Ariane is tegen haar zin aan Simon beloofd en ze is beslist niet van plan zomaar in een onderdanige echtgenote te veranderen.
De trotse Simon heeft gezworen nooit zijn hart door een vrouw op hol te laten brengen. Wanneer hij de betoverend mooie Ariane ontmoet, is hij echter meteen reddeloos verloren. Simon is ervan overtuigd dat er achter de ijzige houding van zijn mysterieuze bruid een tedere, maar ook hartstochtelijke vrouw schuilgaat. En hij is vastbesloten haar voor zich te winnen.
Maar de plannen van baron Deguerre dreigen het prille geluk van zijn dochter voorgoed te verstoren. Lord de Sabre's domein zal door oorlog worden verwoest en de trouwe Simon zal zijn broer nooit in de steek laten. Ariane moet nu kiezen: keert ze terug naar haar vader of blijft ze bij Simon, die haar heeft laten zien dat liefde wel degelijk bestaat?
10,00


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.