Elizabeth Lowell De ongetemde bruid

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 84x bekeken
  • Datum geplaatst 4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Niet van toepassing
Staat van het product
Zo goed als nieuw
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

Elizabeth Lowell De ongetemde bruid
Gebonden boek
De trotse Lady Margaret van Blackthorne heeft gezworen nooit te zullen buigen voor haar toekomstige echtgenoot. Nimmer zal zij toestaan dat de Normandische edelman, die haar zo bruut is opgedrongen door de Engelse koning Hendrik de Eerste, haar bruidsbed deelt.
Wanneer Dominic le Sabre in de Schotse Hooglanden arriveert om zijn prachtige Saksische bruid op te eisen, is hij nauwelijks opgewassen tegen haar furieuze woede. Lady Margaret blijkt een bijzonder koppige jonkvrouwe, die fel beweert geen enkele prijs te stellen op de bescherming van een vreemde, arrogante ridder.
Maar Dominic weet dat binnen de dikke kasteelmuren van Blackthorne verraad en geweld binnenkort hun verschrikkelijke tol zullen opeisen. En het smeulende vuur dat uit Margarets ogen straalt bij hun eerste omhelzing, geeft de vastberaden Dominic des te meer reden zijn krachten met haar te meten.
Hoewel Lady Margaret tot haar buitengewone verrassing moet erkennen dat de Normandische ridder toch niet zo'n woesteling blijkt als zij gevreesd had, kan en mag zij Dominic niet in haar hart sluiten. Hun verbintenis dreigt een oude Keltische vloek opnieuw tot leven te wekken in Margarets geliefde, door oorlog verscheurde land.


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.