Elizabeth Lowell Als een ontwakend vuur

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 95x bekeken
  • Datum geplaatst 4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Niet van toepassing
Staat van het product
Zo goed als nieuw
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

Elizabeth Lowell Als een ontwakend vuur
Gebonden boek
In de schaduw van de duisternis zal een man zonder naam tot je komen en hij zal je opeisen. Als je hem aanraakt zul je leven of dood vinden. Raak daarom niemand aan! Verboden!
De voorspelling van de wijze vrouwe Cassandra klinkt na in het hoofd van de mooie zienster Amber. Sinds haar geboorte is ze onaangeraakt, elk lichamelijk contact veroorzaakt ondraagelijke pijn. Tot de machtige Schotse leenman Sir Erik een vreemde, bewusteloze ridder voor haar voeten neergooit. Erik denkt dat dit zijn doodsvijand Duncan van Maxwell, "de Schotse Hamer", is.
Alleen Amber met al haar kunde en wijsheid kan zijn vermoeden bevestigen. haar prachtige ogen glijden over het gespierde lichaam van de vreemdeling. De enige aanwijzing van tederheid die deze zwartharige krijger uitstraalt zijn de vochtige, licht krullende wimpers en de fraai gebogen lijn van zijn lippen. Ondanks Cassandra's verbod kan Amber de behoefte deze man aan te raken niet weerstaan. Aarzelend strekt ze haar hand uit in de verwachting intense pijn te voelen.
De ridder hoort een zachte stem, zoet als een zomerbries, die hem langzaam uit het duister van zijn diepe slaap haalt. Kent hij deze prachtige vrouw, wiens streling zachter is dan fluweel? Wanhopig probeert hij zijn geheugen terug te krijgen, maar het enige wat hij vindt is uiterste verwarring.
Amber weet al sinds de eerste aanraking dat haar moedige ridder vijand en zielsverwant in één is. Niemand, ook hijzelf niet, mag ooit te weten komen wie hij werkelijk is. Anders zal haar verboden liefde dood en vernieling brengen over haar land en iedereen van wie ze houdt.


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.