Elizabeth Adler Jaren van verlangen

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 59x bekeken
  • Datum geplaatst 4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Niet van toepassing
Staat van het product
Zo goed als nieuw
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

Elizabeth Adler Jaren van verlangen
Gebonden boek
Ellie Duveen is de trotse eigenaresse van een klein, trendy restaurant in het zonnige Santa Monica, Californië. Haar ouders zijn al vroeg overleden en Ellie zorgt nu voor haar grootmoeder, door wie zij is opgevoed. Ellie heeft absoluut geen tijd voor mannen - denkt ze.
Dan Cassidy raakte als politieman in New York gewond en leidt nu een teruggetrokken bestaan als beheerder van een wijngaard. Ook hij heeft het te druk voor de liefde.
Maar wanneer Dan Ellie's bistro binnenwandelt is hun beider lot bezegeld en ontstaat er een heftige romance. Hun liefdesroes wordt verstoord door een familiegeheim uit Ellie's verleden; een geheim met fatale gevolgen.
Ellie blijkt een halfbroer te hebben, Buck Duveen, die meer dan twintig jaar in een dure psychiatrische inrichting heeft gezeten. Nu is hij teruggekeerd naar Santa Monica om zijn erfenis op te eisen. Maar vooral wil Buck wraak nemen op de vrouw die hem destijds liet opnemen: Ellie's grootmoeder. Hij heeft gezworen haar alles te ontnemen wat zij liefheeft - zelfs haar kleindochter Ellie.


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.