MarktPlaza

Een zoon van het circus - John Irving

40x bekeken
3 maanden geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Gebruikt
Levering
Ophalen of verzenden
Verzendkosten
€ 6,45

Omschrijving

Lijvige paperback, uitgave 1994, 744 blz. Boodschap op schutblad geschreven; hoekjes kaft 'gekneusd'; verder in goede staat. Boek past niet door de brievenbus. Verzendkosten (€ 6,45 bezorging thuis OF € 5,45 ophalen DHL-punt) zijn voor de koper. [D21]

Dokter Farrokh Daroewalla, een wat grijze Canadese dokter van Indiase origine, gaat van tijd tot tijd terug naar Bombay, waar zijn meeste patiënten invalide kinderen zijn. Twintig jaar geleden heeft Daroewella twee slachtoffers van een moord onderzocht. Nu zal hij, na al die jaren, opnieuw kennismaken met de moordenaar. Een moordlustige transseksueel, een dwerg die voorheen in het circus werkte, een Amerikaans meisje dat drugs smokkelt in een dildo. Als dergelijke personages met elkaar ingesponnen raken in een web van hartstocht, wellust, religie, overlevingsdrift, moedwil, misverstand en vooral ook heel veel toeval, kan maar één man de auteur zijn: John Irving.

Verzending:
Verzending vindt plaats van dinsdag tot en met zaterdag.

Voor het verzendtarief van dit boek (€ 6,45 bezorging thuis of € 5,45 ophalen bij DHL-ServicePoint bij u in de buurt) heeft u de mogelijkheid meerdere boeken uit te zoeken (max. 10 kg met een pakketafmeting van 80x50x35 cm).

Het verzendtarief voor België van dit boek bedraagt € 10 bezorging thuis of € 9,50 ophalen bij een DPD-Pickup parcelshop bij u in de buurt. Voor dit tarief heeft u de mogelijkheid meerdere boeken uit te zoeken (max. 1 kg met een pakketafmeting van 100x50x50 cm.)

Kijk ook eens naar mijn andere advertenties