MarktPlaza

Een gemeubeld huis met 5 slaapkamers, + studio/guesthouse

113x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Gebruikt
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Rustig gelegen midden in een prachtig landschap

Volledig gerenoveerde en ingericht huis met een prachtig uitzicht in het dorp Voynika ideaal voor uitbating als guesthouse/B&B of voor grote gezinnen.

Het hoofdhuis heeft 2 verdiepingen en is voorzien van PVC -ramen en zonwering.
Op de bovenverdieping zijn 2 slaapkamers met ingebouwde kasten, een badkamer met douche en wc, een woonkamer en een open ruimte ingerichte keuken / eetkamer. Er z 2 terrassen, één aan de oostkant en één aan de westkant. De kamers hebben houten plafonds, de keuken heeft een PVC-plafond.
De beneden verdieping is een zelfstandige eenheid met 1 slaapkamer, een woonkamer / eetkamer, een ingerichte keuken, een hal met ingebouwde kledingkast. Onder de strap is er een ruimte voor een bergruimte. De badkamer heeft een douche en WC.
Er is een was-en droogmachine aanwezig. De inkomhal is voorzien van kleerkast.
Er is nog een omgebouwde schuur tot studio/guesthouse met garage. De studio bestaat uit 2 slaapkamers met eigen badkamer.
Bij het eigendom hoort nog een schuur voor opslag en er zijn 2 overdekte parkeerplaatsen.
In de tuin staan fruitbomen zoals, bessen struiken, een eigen wijngaard, rozentuin, moestuin en gras. De tuin heeft een bruikbare waterput met waterpomp.
Voynika ligt op 25 minuten van Yambol en 45 minuten van Burgas. In de omgeving zijn meren, en de Bakadjika berg. Het is een uurtje rijden naar de Turkse grens, en anderhalf uur naar Griekenland.