Een woning met 2 verdiepingen en tuin in de regio Yamb…

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 21x bekeken
  • Datum geplaatst 8 maanden geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Niet van toepassing
Staat van het product
Gebruikt
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

Een groot huis met 2 verdiepingen, 5 kamers, garage, tuin en bijgebouw. Gelegen in het mooi en rustig dorp Borisovo in een natuurrijke omgeving. Een prachtig eigendom om met een beperkte renovatie een B&B, guesthouse of vakantiehuis van te maken. Borisovo ligt goed gelegen, 80 km van Burgas en de kust van de Zwarte Zee. 30 km van de stad Yambol. 25 km van de stad Elhovo. 30 km van de autosnelweg. Het perceel is 1715 m² en het huis heeft een woonoppervlak van 110m². Op de binnenplaats zijn er parkeerplaatsen voor meerdere auto's en een garage. Er is een mogelijkheid voor het aanleggen van een zwembad.
Twee verdiepingen tellend huis is gebouwd uit beton en baksteen en is in zeer goede staat. Op het gelijkvloers is er een gang en drie kamers. De 2e verdieping is bereikbaar via een externe trap en is ingedeeld met een veranda met een goed uitzicht en 2 kamers. Er is nog mogelijkheid extra kamers aan te maken.
Het domein is rondom omheind, is voorzien van een nieuwe septic tank. Er is een onafhankelijke waterbron en waterput. De tuin is volledig vlak en voorzien van fruitbomen. Er is een moestuin voorzien van druppelbevloeiing.
Er is een groot bijgebouw met 5 kamers, ideaal om te worden omgebouwd tot bv een Penthouse of Pension van te maken.
Ecologisch schoon gebied, aan de voet van de noordwestelijke buitenrand van de Strandja-berg, één van de grootste natuurgebieden van Bulgarije. Het dorp ligt in een zeer rustige omgeving met prachtige natuur en frisse lucht, omgeven door bossen.


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.