MarktPlaza

E-learning cursus Cursus Kennis blussystemen logistiek

554x bekeken
6 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Cursus Kennis blussystemen logistiek

De chemische – en logistieke keten heeft weinig betrekkelijk weinig kennis van blussystemen. Toch moeten er op dagelijkse basis keuzes worden gemaakt of goederen opgeslagen mogen worden. In de Cursus Kennis blussystemen logistiek ontwikkel je een goed basiskennis waar je in de praktijk wat aan hebt.

Voor de opslag van veel produkten vormt het blussysteem de belangrijkste technische maatregel. Maar mag je die nieuwe stof of dat nieuwe produkt wel onder jullie blussysteem opslaan? En welk blussysteem kies jij voor dat nieuwe magazijn? Met welke normen heb je te maken en wat zijn de belangrijkste eisen vanuit die normen? In de Cursus Kennis blussystemen logistiek ga je een dag lang door de belangrijkste kennis van de verschillende normen en systemen, zodat ook jij in de toekomst een verantwoorde beslissing kan nemen.
Voor wie?

Voor wie

De cursus is geschikt voor SHQE managers, facilitair managers en eindverantwoordelijken binnen de chemische – en logistieke keten. Bovendien ontvang je na deelname het Certificaat Kennis blussystemen logistiek.
Voorwaarden?

Kosten

Kosten: 199,- per persoon
Inbegrepen: Cursusmodules, achtergrondinfo, nakijken van uw antwoorden door een specialist, Certificaat