MarktPlaza

E-learning Bouwen aan brandveilige logistiek

284x bekeken
2 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

In de cursus Bouwen aan brandveilige logistiek ga je in 5 modules door de aspecten van het brandveilig bouwen: van vergunningen, bouwconstructies tot blussystemen: het komt allemaal aan bod.

Over de cursus
Het ontwerp van een nieuwe gevaarlijke stoffen opslag verlangt een brede kennis van brandveiligheid. Door het management van bedrijven worden beslissingen genomen of logistieke panden worden overgenomen of nieuw gebouwd worden en aan welke eisen deze moeten voldoen. Hoewel bij het ontwerp van een nieuw gebouw of overname van een bestaand pand adviseurs betrokken worden, spelen commerciële belangen van de adviseurs mee in hun adviezen. Daarnaast worden de uiteindelijke keuzes en beslissingen vaak teruggelegd bij het management van de onderneming. Er moeten keuzes gemaakt worden over constructies en materialen. Keuzes zoals beton of staalbouw, zijn dakluiken toegestaan of niet, is steenwol brandwerend of niet etc. Daarnaast moeten toepassingen van brandveilige oplossingen afgestemd worden op strategische beslissingen. In dit soort gevallen is een stuk basiskennis zeker handig.

De cursus is geschikt voor SHQE managers, facilitair managers en eindverantwoordelijken binnen de chemische – en logistieke keten. Bovendien ontvang je na deelname het Certificaat Bouwen aan brandveilige logistiek.

Voor meer informatie:

https://safetynet.academy/product/e-learning-cursus-bouwen-aan-brandveilige-logistiek/