MarktPlaza

Dvd *** YOUNG AND WILD *** Deel 1

31x bekeken
9 maanden geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Zo goed als nieuw
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

Originele DVD

Animal Planet

* YOUNG AND WILD

Deel 1: Aflevering 1-2-3


1. De geboorte
2. Eerste stapjes
3. Oost west, thuis best

Wat hebben leeuwen, giraffen, neushoorns, zeepaarden, zwijnen en slangen met elkaar gemeen? Baby's. Maak kennis met de jonkies van het Afrikaanse dierenrijk, te beginnen met deze collectie over dieren in het wild.

In de Afrikaanse wildernis komen allerlei soorten dieren met jongen voor, van de zorgzame leeuwin tot de goedhartige kameleon. Ze hebben allemaal hun eigen manier van opvoeden, beschermen en het overbrengen van belangrijke levensregels zoals het herkennen van vrienden, vijanden, familie en meerderen.

Van geboorte tot bonding, het leren spelen, eten, vechten en rennen voor het leven, Young & Wild laat zien hoe we deze jonge dieren de levenslessen langzaam onder de knie krijgen. Totdat ze zelf zover zijn jongen te krijgen…


* DE GEBOORTE

Het geboorteproces kan woor zowel moeder als kind een traumatische ervaring zijn.


Het is een periode waarin het leven van moeder en jonkies groot gvaar loopt. Tussen het moment van de geboorte en het moment dat het tijd wordt zelf een familie te beginnen, komen de dierenbaby's van het Afrikaanse continent voor vele uitdagingen te staan. Dit is slechts een eerste stap op het lange levenspad.


* EERSTE STAPJES

De Afrikaanse dierenbaby's worden aan grote gevaren blootgesteld.


Vooral jonkies die gevaren als roofdieren, ziekten en honger alleen moeten zien te trotseren. 'Eerste stapjes' maakt u deelgenoot van de eerste voorzichtige stappen van de baby's nadat ze het ei verlaten hebben en de eerste van vele hindernissen moeten zien te overwinnen.


* OOST WEST, THUIS BEST

Om te overleven moet elk levend wezen zich van tijd tot tijd rustig kunnen terugtrekken.


Daarom besteden ze ook zo veel energie aan het vinden van een veilig onderkomen. 'Oost west, thuis best' laat zien hoeveel handigheid, moed en vindingrijkheid nodig is om de jonkies een veilig thuis te bieden.


Regio 2
Ned Ondertiteld
Documentaire
90 min
Alle Leeftijden


Bieden exclusief verzendkosten
Ophalen mogelijk in Haarlem
Verzendkosten NL vanaf € 3,03


Kijk bij mijn advertenties voor meer DOCUMENTAIRE DVD's, en nog veel meer!
GAMES, CD's & DVD Films & Series, meer dan 1000 titels!