MarktPlaza

Dvd *** WHAT THE BLEEP!? *** Down The Rabbit Hole

31x bekeken
10 maanden geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Zo goed als nieuw
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

Originele DVD

Innergy Collection

* WHAT THE BLEEP!?

Down The Rabbit Hole

The Next Evolution


What the Bleep!?: Down the Rabbit Hole is het verdiepende vervolg op What the Bleep Do We Know!?. Een film over spraakmakende fysica, biologie, bewustzijn, mystiek, realiteit en meer.

De film bevat nieuwe wetenschappelijke informatie, beeldmateriaal en interviews met wetenschappers die niet in What the Bleep Do We Know!? voorkwamen, o.a. Dean Radin, Ph.D. en Dr. Masaru Emoto (de Boodschap van Water) en interviews met Lynne McTaggart (het Veld).

De film doet verslag van belangrijke nieuwe wetenschappelijk inzichten die een steeds hechtere verwevenheid aantonen tussen kwantummechanica, neurobiologie, het menselijke bewustzijn en de alledaagse werkelijkheid. Delen van de film worden verluchtigd met animaties waarbij complexe wetenschappeijke concepten op een simpele manier worden uitgelegd.

De humor, doeltreffendheid en directheid waarmee ze zijn gemaakt, dragen bij aan het unieke karakter van deze film. What the Bleep!?: Down the Rabbit Hole zal zeker aan de verwachtingen voldoen van de trouwe Bleep fans en zal nieuwkomers verrassen.

Met Marlee Matlin, Elaine Hendrix, Barry Newman e.a.


Regio 2
Ned Ondertiteld
Spiritueel/Documentaire
148 min
Alle Leeftijden


Bieden exclusief verzendkosten
Ophalen mogelijk in Haarlem
Verzendkosten NL vanaf € 3,03


Kijk bij mijn advertenties voor meer WHAT THE BLEEP!? DVD's, en nog veel meer!
GAMES, CD's & DVD Films & Series, meer dan 1000 titels!