MarktPlaza

Dvd *** WARRIORS ***

111x bekeken
11 maanden geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Zo goed als nieuw
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

Originele DVD

* WARRIORS

Sommige handen zijn nooit meer schoon te wassen...


Zuid Amerika: In een klein onbekend dorpje vindt een luxe bruiloft plaats, maar alle gasten worden bruut vermoord door een team van 6 commando's. Het team genaamd "The Rehab Group" vlucht weg naar een geheim oord, waar zij ver weg van de buitenwereld verblijven.

Deze 6 perfecte "killing machines" hebben te veel op hun geweten en zijn te dodelijk om zich tussen normale mensen te begeven. Tóch krijgt één van de Warriors, Colin, wroeging over zijn daden en besluit zijn leraar én leider Vail te stoppen van verdere moorden, maar Vail, sluw als hij is, ontdekt het plan van zijn beste leerling.

Een wilde gevaarlijke achtervolging tussen de 2 supercommando's is het gevolg. Na ongekende acties en spanning volgt de climax, waarbij Vail zichzzelf hervindt en besluit te stoppen met zijn "beroep". Het lot brengt hun in de bergen bij de hut van Vail's vader, die opbiecht dat hij eigenlijk degene is die achter de schermen er voor heeft gezorgd dat Vail op het verkeerde pad is geraakt.

Uiteindelijk volgt dan dé confrontatie tussen Vail en Colin, maar inmiddels hebben ook de overige commando's van The Rehab Group de 2 gevonden...

Met Gary Busey, Michael Pare e.a.


Regio Free
Ned Ondertiteld
Aktie
101 min
Vanaf 12 jaar


Bieden exclusief verzendkosten
Ophalen mogelijk in Haarlem
Verzendkosten NL vanaf € 3,03


Kijk bij mijn advertenties voor meer AKTIE DVD's, en nog veel meer!
GAMES, CD's & DVD Films & Series, meer dan 1000 titels!