MarktPlaza

Dvd *** WALKING WITH CAVEMEN *** De Complete Serie

45x bekeken
10 maanden geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Zo goed als nieuw
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

Originele DVD BBC

* WALKING WITH CAVEMEN

De Complete Serie

Oog in Oog met onze Voorouders


Ga terug in de tijd en bekijk de wereld met de ogen van onze voorouders. Reis door de verschillende fasen van de menselijke evolutie en wees getuige van dramatische gebeurtenissen en de voortdurende strijd op leven en dood.

Ontdek welke factoren ertoe hebben geleid dat een diersoort de aarde is gaan domineren, een diersoort die zich heeft ontwikkeld tot de moderne mens, de homo sapiens. Walking with cavemen is een uniek verslag van het dagelijks leven van onze voorouders en hun strijd om het bestaan.

Adembenemende special effects en moderne make-up-technieken zorgen voor een even realistische als verantwoorde reconstructie van het leven van onze voorouders. Levensechte animaties en innovatieve digitale technieken plaatsen hen in hun natuurlijke omgeving.

U ziet hoe onze voorouders jaagden, voedsel verzamelden en met elkaar omgingen. U ziet hoe rechtop lopen een wereld van nieuwe mogelijkheden opende en leidde tot de ontwikkeling van een hele reeks nieuwe vaardigheden; hoe rondtrekkende, veelzijdige soorten zich beter konden handhaven dan soorten die zich helemaal hadden aangepast aan hun omgeving.

U bent erbij als we aandacht krijgen voor elkaars gedachten en emoties en u ontdekt de allerbelangrijkste factor in onze succesvolle ontwikkeling: onze verbeeldingskracht.


Extra's:

* Production Interviews
* Animatics
* Story board Comparisons
* Original Score
* Factfiles
* Photo Gallery
* Scene Selection


Regio 2
Ned Ondertiteld
TV-Serie/Documentaire
115 min
Vanaf 6 jaar


Bieden exclusief verzendkosten
Ophalen mogelijk in Haarlem
Verzendkosten NL vanaf € 3,03


Kijk bij mijn advertenties voor meer TV-SERIE DVD's, en nog veel meer!
GAMES, CD's & DVD Films & Series, meer dan 1000 titels!