MarktPlaza

Dvd *** UNDER THE GREENWOOD TREE & THE OTHER BOLEYN GIRL *** 2-DVD Boxset

33x bekeken
9 maanden geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Zo goed als nieuw
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

Originele DVD's

BBC Classics Collection

* UNDER THE GREENWOOD TREE & THE OTHER BOLEYN GIRL

2-DVD Boxset Mini-Serie


* UNDER THE GREENWOOD TREE

In het idyllische Zuid-Engelse dorpje Mellstock ontstaat een romance tussen de dorpsjongen Dick Dewey en de mooie lerares Fancy Day.


De straatarme Dick wil dolgraag met zijn geliefde trouwen, maar ziet zich geconfronteerd met een aantal rivalen die eigenlijk veel meer in aanmerking komen voor Fancy’s hand, zoals de rijke landeigenaar Farmer Shiner en de eerwaarde Maybold, de plaatselijke dominee.

Zal de ware liefde overwinnen of zullen de maatschappelijke tradities van het Victoriaanse Engeland Fancy’s toekomst bepalen?


* THE OTHER BOLEYN GIRL

In dit prachtige verhaal over seks, hartstocht en intriges aan het hof draait alles om de relatie tussen twee rivalen, de gezusters Boleyn.


En niet te vergeten: over vooraanstaande families die proberen hun status te verhogen en daarvoor hun dochters als pionnen inzetten. Mary Boleyn, een van de hofdames van Katherine van Aragon, is gelukkig getrouwd met William Carey, een hoveling van Hendrik VIII. Maar dan dwingt haar familie haar om de maîtresse van de koning te worden.

Mary vindt het vreselijk maar ze heeft geen keuze; ze doet wat haar familie van haar vraagt. In een mum van tijd wordt ze verliefd op de jonge vorst en schenkt ze hem zelfs een zoon. Helaas gebeurt het onvermijdelijke: de koning is op Mary uitgekeken en gaat weer op vrouwenjacht. De hulpeloze Mary blijft haar konkelende familie trouw. Ze doet een stapje opzij om ruimte te maken voor haar zus Anne, zodat die zich kan opwerken tot koningin.


Regio 2
Ned Ondertiteld
Mini-Serie/Romantiek/Drama
185 min
Vanaf 12 jaar


Bieden exclusief verzendkosten
Ophalen mogelijk in Haarlem
Verzendkosten NL € 4,04


Kijk bij mijn advertenties voor meer BBC CLASSICS COLLECTION DVD's, en nog veel meer!
GAMES, CD's & DVD Films & Series, meer dan 1000 titels!