MarktPlaza

Dvd *** ULTIMATE ACTION BOX *** 3-DVD Boxset

47x bekeken
10 maanden geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Zo goed als nieuw
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

Originele DVD's

* ULTIMATE ACTION BOX

3-DVD Boxset met 5 Films


1. Kill 'em all
2. Battle of the Damned
3. Assassin's Bullet
4. Rise of the Footsoldier
5. A lonely place to die

Met Christian Slater, Donald Sutherland, Dolf Lundgren, Melissa George e.a.


* KILL 'EM ALL

Een internationaal gezelschap van beroepsmoordenaars zit na arrestatie opgesloten in een hightech bunker die bekend staat als de Kamer des Doods.


Om uit deze betonnen hel te ontsnappen, zullen ze niet alleen elkaar moeten bestrijden, maar moeten ze het ook opnemen tegen dodelijke ninja's en hele horden gemaskerde maniakken.

En...als ze dat allemaal overleven, wacht nog de ultieme vijand: Snakehead, de levensgevaarlijke gek die de lakens uitdeelt in de bunker. Hij is er helemaal klaar voor om al zijn tegenstanders zonder pardon af te slachten...


* BATTLE OF THE DAMNED

In een afgelegen gebied aan de rand van de beschaafde wereld leidt een inbraak bij een wetenschappelijk testcentrum tot een gruwelijke ramp.


Er komt een virus vrij dat honderden dodelijke slachtoffers maakt en vele anderen zwaar verminkt. Slechts een handjevol mensen overleeft de catastrofe. Zij moeten het met een beperkt wapenarsenaal opnemen tegen een hele horde geïnfecteerden. De overlevenden staan onder leiding van huursoldaat Max Gatling, die mensen leert te vechten tegen de besmette vijanden die hen belagen.

De hoop is dat er snel redding zal komen van buiten het rampgebied. Maar dan duikt er een heel ander dodelijk gevaar op: uit het testcentrum blijkt ook nog een troep slecht functionerende experimentele robots te zijn ontsnapt. Deze ongeleide projectielen zijn zwaarbewapend en levensgevaarlijk...


* ASSASSIN'S BULLET

Voormalig FBI-agent Robert Diggs worstelt met het gevoel dat hij schuldig is aan de dood van zijn vrouw.


Verbitterd heeft hij zijn carrière verruild voor een positie als diplomaat in Bulgarije. Maar dan duikt er een sluipmoordenaar op die het gemunt lijkt te hebben op beruchte terroristen die door de Amerikaanse overheid worden gezocht. De FBI en de CIA doen een dringend beroep op Diggs om de dader op te sporen.

Nadat ook de Amerikaanse ambassadeur op hem heeft ingepraat, gaat Diggs met tegenzin akkord. Tijdens de zoektocht naar de geheimzinnige moordenaar raakt hij in de ban van de mooie en sensuele buikdanseres Ursula. Hij geeft zich zelfs over aan een hartstochtelijke romance met haar. Maar wat hij niet weet, is dat hij letterlijk met de vijand naar bed gaat...


* RISE OF THE FOOTSOLDIER

Rise Of The Footsoldier is het waargebeurde verhaal van Carlton Leach.


Hij werkte zich op van een eenvoudige 'soldaat' tot een van de beruchtste generaals onder de Engelse voetbalhooligans. Eind jaren tachtig werd hij lid van een ongekend brute bende die Londen en Essex jarenlang onveilig zou maken.

In deze film zien we hoe de jonge Leach zich als hooligan misdroeg, hoe hij later carrière maakte als uitsmijter, hoe hij betrokken raakte bij criminele activiteiten rond de eerste houseparty's en hoe hij in dertig jaar tijd uitgroeide tot een van de meest gevreesde en gerespecteerde misdadigers van Engeland.


* A LONELY PLACE TO DIE

Deze keiharde en griezelig realistische actiethriller speelt zich af in de onherbergzame hooglanden van Schotland.


Een team van vijf bergbeklimmers is daarheen gereisd om te trainen voor de gevaarlijke beklimming van de Eiger, die voor later dat jaar op het programma staat. De oefenstage neemt echter een dramatische wending wanneer de vijf op hun tweede dag in de Schotse bergen een vreemd geluid horen.

Ze gaan op onderzoek uit en ontdekken een achtjarig Russisch meisje dat opgesloten zit in een ondergrondse ruimte. Ze spreekt geen woord Engels en is niet alleen doodsbang, maar ook helemaal uitgedroogd en verhongerd. De groep besluit alles op alles te zetten om haar in veiligheid te brengen. Maar dan blijkt dat de ontvoerders van het kind niet ver weg zijn. Wat volgt is een ijzingwekkend kat-en-muisspel waarbij niemand zijn leven zeker is...


Regio 2
Ned Ondertiteld
Aktie
489 min
Vanaf 16 jaar


Bieden exclusief verzendkosten
Ophalen mogelijk in Haarlem
Verzendkosten NL € 4,04


Kijk bij mijn advertenties voor meer FILMBOXEN DVD's, en nog veel meer!
GAMES, CD's & DVD Films & Series, meer dan 1000 titels!