MarktPlaza

Dvd *** TUTTO NUOVO *** 5-DVD Box Nieuwe Italiaanse Cinema

30x bekeken
9 maanden geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Zo goed als nieuw
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

Originele DVD's

* TUTTO NUOVO

5-DVD Boxset De Nieuwe Italiaanse Cinema


NRC Handelsblad selecteerde vijf bijzondere Italiaanse films

1. Io Sono L'Amore
2. Gianni E Le Donne
3. Mine Vaganti
4. La Doppia Ora
5. La Nostra Vita


* IO SONO L'AMORE

Een aristocratische Italiaanse familie komt samen in hun imposant Milanees landhuis om de verjaardag van de pater familias te vieren.


Kleinzoon Eduardo stelt zijn verloofde Eva voor aan de familie, en zus Elisabetta presenteert een schilderij aan haar grootvader. Wanneer opa zijn plannen voor de bedrijfsovername bekendmaakt, beginnen de gecontroleerde manieren en de etiquette van de Recchi familie scheurtjes te vertonen. Tijdens deze avond stelt Eduardo zijn moeder Emma (Tilda Swinton) voor aan een vriend Antonio die chefkok is. Emma raakt in de ban van hem en zijn kookkunsten. Passies bloeien en spanningen groeien. De familie Recchi begint te beseffen dat alles voortaan anders zal zijn.


* GIANNI E LE DONNE

Gianni vult zijn dagen met het uitlaten van zijn hond en die van de knappe buurvrouw, of met boodschappen doen.


Tot op een dag zijn vriend Alfonso hem waanzinnige dingen komt vertellen over zijn recente escapades. In zijn naïviteit is het Gianni compleet ontgaan dat al zijn leeftijdgenoten met volle teugen genieten van hun tweede jeugd. Zelfs de oude Maurizio, die altijd in een joggingpak rondhangt, heeft een jongere maîtresse. En dus besluit Alfonso dat het tijd is om Gianni's liefdesleven nieuw leven in te blazen. Met hilarische en pijnlijke resultaten tot gevolg...

Gianni di Gregorio brengt een ode aan de vrouwen in zijn leven.


* MINE VAGANTI

Tomasso Cantone is de jongste zoon van een grote, traditionele familie van pastamakers in het zuiden van Italië. Hij leidt een comfortabel leventje in Rome, heeft de ambitie schrijver te worden en woont samen met zijn vriend.


Als zijn vader hem vraagt om terug te keren om mee te werken in het pastabedrijf, besluit Tomasso - die daar helemaal geen zin in heeft - om uit te komen voor zijn homoseksualiteit. Zo hoopt hij aan zijn verplichtingen te ontkomen. Maar tijdens het familiediner worden zijn plannen gedwarsboomd door zijn broer. Tomasso belandt onverwacht in een situatie die hij te allen tijde had willen vermijden.

Mine Vaganti is een bitterzoete komedie over een ontwrichte familie, liefde en vrijheid.


* LA DOPPIA ORA

Sonia werkt als kamermeisje en Guido is een ex-politieman die werkt als bewaker van een villa. Ze ontmoeten elkaar tijdens het speeddate-sessie in een restaurant.


Ook al wisselen ze maar weinig woorden, de aantrekkingskracht tussen hen is overduidelijk. Ze vallen als een blok voor elkaar, maar dan wordt alles anders. Als Sonia’s verleden naar boven komt, met alle onopgeloste problemen, stort de realiteit rondom haar in. Maar niets is wat het lijkt.

Een Hitchcockiaanse thriller, die voortdurend speelt met droom en werkelijkheid. Acteurs Ksenia Rappoport (La Sconosciuta) en Filipo Timi (The American, De Eenzaamheid van de Priemgetallen) werden op het Filmfestival van Venetië beiden bekroond met de prijs voor beste acteur.


* LA NOSTRA VITA

Na het bejubelde Mio fratello è figlio unico is Daniele Luchetti terug.


Claudio is gelukkig met zijn grote liefde Elena, hun twee zoontjes en de derde onderweg. Voor de sympathieke aannemer Claudio is er werk in overvloed: de buitenwijken van Rome zijn één grote bouwput. Maar als het noodlot toeslaat en Claudio door een macaber ongeluk ook op zijn werk in de problemen komt, staat hij er opeens helemaal alleen voor. Met behulp van vrienden en familie probeert hij zich staande te houden.

La Nostra Vita is een ontroerende en meeslepende film over liefde, familie en de grote veerkracht van de mens. Hoofdrolspeler Elio Germano won voor deze rol de prijs voor beste acteur op het filmfestival van Cannes.


Regio 2
Ned Ondertiteld
Drama/Komedie/Thriller
503 min
Vanaf 16 jaar


Bieden exclusief verzendkosten
Ophalen mogelijk in Haarlem
Verzendkosten NL € 4,04


Kijk bij mijn advertenties voor meer FILMBOXEN DVD's, en nog veel meer!
GAMES, CD's & DVD Films & Series, meer dan 1000 titels!