MarktPlaza

Dvd *** THE MISSION & MEAN STREETS *** 2-Filmpack

74x bekeken
8 maanden geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Zo goed als nieuw
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

Originele DVD

* THE MISSION & MEAN STREETS

2-Filmpack


* THE MISSION

1750. De kolonisatie door Spanjaarden en Portugezen in Zuid-Amerika is in volle gang.


Autochtone Indianen vluchten naar missieposten van Spaanse jezuïeten, omdat de Portugese wet in tegenstelling tot de Spaanse wet, slavernij niet verbiedt.

Tegen deze historische achtergrond bouwen jezuïet Rodrigo Mendoza (Robert De Niro) en broeder Gabriel (Jeremy Irons) mee aan de bouw van een kapel en een missiepost. Dan besluit de Spaanse vorst echter om hun gebied te ruilen met de Portugese vorst.

De gevluchte indianen worden hiermee vogelvrij verklaard. Rodrigo besluit zijn gelofte te breken en sluit zich aan bij de Indianen om het gebied te verdedigen terwijl Gabriel samen met de vrouwen en kinderen een godsdienstoefening voorbereidt.

Met Robert De Niro, Jeremy Irons e.a.


* MEAN STREETS

De film volgt het leven van vier bewoners van New York's Little Italy, allen mannen die gangsters, woekeraars of criminelen willen worden.


Tony is eigenaar van het buurtcafé, Michael is een kleine woekeraar, Johnny Boy (Robert DeNiro) een gestoorde onverantwoordelijke crimineel die geld leent van de woekeraars zonder enige intentie het ooit terug te betalen, en Charlie (Harvey Keitel), de neef van de lokale maffia baas die een restaurant wil beginnen.

Charlie heeft zich voorgenomen om Johnny Boy en zijn zus Teresa te beschermen, om zo berouw te tonen voor zijn eigen zondige leven op straat.

Met Robert DeNiro, Harvey Keitel e.a.


Regio 2
Ned Ondertiteld
Drama/Thriller
125 + 110 min
Vanaf 16 jaar


Bieden exclusief verzendkosten
Ophalen mogelijk in Haarlem
Verzendkosten NL € 3,03


Kijk bij mijn advertenties voor meer FILMPACK DVD's, en nog veel meer!
GAMES, CD's & DVD Films & Series, meer dan 1000 titels!