MarktPlaza

Dvd *** THE CINEMA COLLECTION # 5 *** 2-Disc Boxset

31x bekeken
9 maanden geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Zo goed als nieuw
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

Originele DVD's

* THE CINEMA COLLECTION # 5

2-Disc Boxset: 4-Movies Pack


* THE PRESIDENT'S MAN

A secret identity
A classified mission
Just one man to serve...


Wie eenmaal kennismaakt met Professor Jonathon Chase vergeet hem niet snel. Aan de ene kant is hij uiterst gedreven in zijn vak. Met zijn diepgaande kennis over Azië geniet hij veel aanzien en respect onder studenten en collega hoogleraren aan de prestigieuze Universiteit van Dallas. Maar Professor Chase heeft ook een intrigerende, bijna geheimzinnig uitstraling.

Wat eigenlijk niemand in zijn omgeving weet, is dat achter de intellectueel een geheim agent schuilgaat die uitsluitend wordt ingezet voor top-secret missies. Als de vrouw van de President van de Verenigde Staten wordt ontvoerd, is hij de enige man die haar uit de handen van terroristen kan redden. Maar de Professor beseft dat zijn beste tijd achter de rug is. Hij wil zelf een opvolger klaarstomen voor het echte werk. Daar krijgt hij natuurlijk amper de kans voor. Want criminelen nemen nooit een dag vakantie, zeker niet als het gaat om drugsbaronnen die van plan zijn om een atoomaanval uit te voeren op Amerikaanse steden...

Met Chuck Norris, Dylan Neal, Ralph Waite e.a.


* BREAKER! BREAKER!

A town without justice
A hero without fear


Het leven van een trucker is al moeilijk genoeg. Zelfs als het meezit is het geen makkelijk bestaan. John Davis Dawes is met zijn truck op zoek naar zijn broer die al lange tijd vermist is. Hij moet hiervoor door een stadje waar zelfs politie en rechters corrupt zijn. Truckers worden afgeperst en moeten geld betalen om door te mogen rijden. Als de truckers het recht in eigen hand nemen, vliegen de vonken af van de gevechten die ontstaan.

'Breaker! Breaker!' met Chuck Norris staat garant voor actie, avontuur en natuurlijk de geweldige vechtscènes die we alleen van Norris kennen.

Met Chuck Norris, George Murdock, Terry O'Connor e.a.


* IRON MAZE

Passion...
Betrayal...
Murder...


Three different stories
Three different lies

Het stadje Corinth is op sterven na dood sinds de plaatselijke staalfabriek haar poorten sloot. De enige hoop is de Japanse zakenman Sugita, die van plan is de staalfabriek te slopen en er een amusementspark voor in de plaats te bouwen. Dat zou nieuw leven kunnen blazen in het slaperige stadje. Maar dan wordt Sugita halfdood aangetroffen. Zijn Amerikaanse vrouw, een werkloze fabrieksarbeider en een kleine jochie waren getuigen. Rechercheur Jack Ruhle probeert te achterhalen wat er precies gebeurd is, maar alledrie de getuigen vertellen een ander verhaal...

Met Jeff Fahey, Bridget Fonda, JT Walsh e.a.


* MURDER ON THE ORIENT EXPRESS

Hercule Poirot in the 21ste eeuw


De klassieker van Agatha Christie, waarin Hercule Poirot terugkeert van een zaak uit Istanbul. Hiervoor neemt hij de befaamde Orient Express richting London. Plotseling moet de trein stoppen voor een rotsblok dat op de rails ligt. Wanneer er later een man met negen messteken dood in een compartiment wordt aangetroffen, is het de taak van Poirot om de moordenaar te vinden.

Met Alfred, Peter Strauss, Meredith Baxter e.a.


Regio 2
Ned Ondertiteld
Aktie/Thriller
87 + 86 + 98 + 86 min
Vanaf 12 jaar
Vanaf 16 jaar


Bieden exclusief verzendkosten
Ophalen mogelijk in Haarlem
Verzendkosten NL € 4,04


Kijk bij mijn advertenties voor meer FILMBOXEN DVD's, en nog veel meer!
GAMES, CD's & DVD Films & Series, meer dan 1000 titels!