MarktPlaza

Dvd *** TATORT *** Bis zum Hals im Dreck

96x bekeken
8 maanden geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Zo goed als nieuw
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

Originele DVD

* TATORT

Bis zum Hals im Dreck

Tatort Krimi Collection


Schimanski is op vakantie in een idyllisch plaatsje onder de rook van Duisburg. Daar is hij getuige van een merkwaardige gebeurtenis: dierenarts Karl-Heinz Ascher wordt op zijn trouwdag dood gevonden - hangend aan een boom. Silke Faber, de bruid en tevens dochter van de rijkste boer van het dorp, is radeloos en smaakt Schimanski om hulp bij het vaststellen van de doodsoorzaak. Was het echt zelfmoord of had iemand een motief om Ascher te vermoorden?

Schimanski en Thanner komen erachter dat heel wat mensen een motief hadden. Ascher voorzag veel kalverenfokkers in de omgeving van verboden hormoonprepaten en daarbij had hij de boeren ernstig uitgebuit.

Schimanski en Thanner brengen het ministerie van landbouw op de hoogte van de situatie. Dit leidt er uiteindelijk toe dat de met hormonen geïnjecteerde kalveren worden vernietigd. En dan richt de woede van de dorpbewoners zich op beide rechercheurs. Zij hadden zich immers in eerste instantie laten leiden door de herenboer Faber, die zijn kalveren nog wél op tijd had kunnen verkopen. De haatdragende boeren, die al hun bezittingen in rook hebben zien opgaan, belagen het huis waarin ook Thanner en Schimanski zich bevinden.

Met Götz George e.a.


Extra:

* Trailer van Schimanski


Regio 2
Ned Ondertiteld
TV-Serie/Crime
270 min
Vanaf 12 jaar


Bieden exclusief verzendkosten
Ophalen mogelijk in Haarlem
Verzendkosten NL € 3,03 Brievenbus post met postzegels


Kijk bij mijn advertenties voor meer TV-SERIE DVD's, en nog veel meer!
GAMES, CD's & DVD Films & Series, meer dan 1000 titels!