MarktPlaza

Dvd *** SHANGHAI SURPRISE & GOOSED *** 2-Filmpack

16x bekeken
7 maanden geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Zo goed als nieuw
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

Originele DVD

* SHANGHAI SURPRISE & GOOSED

2-Filmpack


* SHANGHAI SURPRISE

No Adventure is Without it's Surprises

Sean Penn is Glendon Wasey, een bijdehande gelukszoeker die op zo snel mogelijk China wil verlaten. Madonna (Evita, Swept Away) is Gloria Tatlock, een toegewijde verpleegster uitgezonden naar China om de helende werking van opium te onderzoeken voor haar patiënten.

Haar levensdoel is haar patiënten te helpen...hij wil zo snel mogelijk op de boot terug naar Amerika. Het lot bepaalt dat ze samen een hectische, exotische en romantische speurtocht beleven op zoek naar gestolen drugs. Hierbij moeten ze het opnemen tegen elke dief en smokkelaar in Shanghai...

Shanghai Surprise is een groots opgezette avonturenfilm die zich afspeelt in het China van 1937.de muziek in deze film wordt verzorgd door ex- Beatle George Harrison.

Met Madonna, Sean Penn e.a.


* GOOSED

A comedy about beating the odds and getting St even


Na een mislukt huwelijk probeert Charlene in LA een nieuw leven op te bouwen. Ze laat haar haren blonderen en geeft ook haar borsten een nieuwe look. Volledig van gedaante veranderd, gaat Charlene samen met haar zus Louise op bezoek bij een waarzegster die Charlene vertelt dat ze pas geluk en rijkdom zal vinden als ze huwt met een doktor die Steven heet.

Hals over kop begint Charlene aan een veroveringstocht die haar leven ingrijpend veranderd. Nog nooit was een zoektocht naar liefde en geluk zo grappig.

Met Jennifer Tilly e.a.


Regio 2
Ned Ondertiteld
Avontuur/Komedie
93 + 92 min
Vanaf 12 jaar
Alle Leeftijden


Bieden exclusief verzendkosten
Ophalen mogelijk in Haarlem
Verzendkosten NL € 3,03 Brievenbus post met postzegels


Kijk bij mijn advertenties voor meer FILMPACK DVD's, en nog veel meer!
GAMES, CD's & DVD Films & Series, meer dan 1000 titels!