MarktPlaza

Dvd *** SCATTERED DREAMS ***

15x bekeken
6 maanden geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Gebruikt
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

Originele DVD

* SCATTERED DREAMS

Based on a True Story: The Kathryn Messenger Story

They ruined the family but they underestimated the power of her dreams


Veroordeeld voor een misdaad die ze niet hebben begaan. Weggerukt van het enige wat ze belangrijk vinden: elkaar. In dit drama van geloof, liefde en vastberadenheid vecht een eenvoudig gezin voor het bewijs van z'n onschuld en overwint het alle abstakels in z'n drang naar hereniging.

Een boerengezin in het Amerikaanse zuiden in de jaren 50. Kitty Messenger, haar man George en hun vijf kinderen slagen erin te overleven dank zij hun diepgewortelde liefde voor elkaar en hun hoop op een betere toekomst.

Hun gezinsleven wordt wreed verstoord als Kitty en George ten onrechte door de dorpssheriff worden gearresteerd voor een klein vergrijp. Ze worden voor onbepaalde tijd opgesloten en drie van hun dochters worden ondergebracht in een jeugdtehuis. Alleen de twee oudste kinderen slagen erin naar een andere staat te vluchten.

Kitty wordt voortdurend door haar bewakers gemolesteerd en beneemt zich bijna van het leven. Ze wordt gered en in bescherming genomen door een advocaat die ze in de gevangenis ontmoet. Zo slaagt ze erin de vrijheid voor haarzelf en haar man terug te winnen. Samen zetten ze zich in voor de hereniging van hun gezin.

De twee oudste kinderen keren terug, maar door een speling van de wet blijven ze van hun andere kinderen gescheiden, ondanks het overtuigende bewijs van hun onschuld. George en Kitty worden uit de ouderlijke macht ontzet. De meisjes worden in pleeggezinnen ondergebracht.

Kitty legt zich daar echter niet bij neer en stelt alles in het werk om haar kinderen terug te winnen...

Met Tyne Daly, Gerald McRaney  e.a.


Regio All
Ned Ondertiteld
Drama
90 min
Alle Leeftijden


Bieden exclusief verzendkosten
Ophalen mogelijk in Haarlem
Verzendkosten NL € 3,03 Brievenbus post met postzegels


Kijk bij mijn advertenties voor meer DRAMA DVD's, en nog veel meer!
GAMES, CD's & DVD Films & Series, meer dan 1000 titels!