MarktPlaza

Dvd *** ROYCE ***

11x bekeken
6 maanden geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Zo goed als nieuw
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

Originele DVD

* ROYCE

Gegijzelden redden...
Mooie vrouwen verleiden...
De wereld redden...

Niemand combineert zaken met plezier zoals Shayne Royce!

In dit snelle actie-avontuur vol intriges en gevaar, worden de dodelijke vaardigheden van geheim agent Shayne Royce (James Belushi) tot het uiterste getest.

Vol humor en met het oog voor mooie vrouwen, bezit Royce de juiste combinatie van geraffineerdheid en een bijpassende levensstijl. Echter, bij het aanbreken van politieke veranderingen en drastische bezuinigingen, is zijn zorgeloos bestaan voorbij. Wanneer bekend wordt dat Senator Scanlon het undercover team van Royce, genaamd The Black Hole, zal opdoeken staan hij en zijn collega's op straat. Royce vindt het tijd voor een lange welverdiende vakantie, maar de overige leden van het team hebben andere plannen.

Met de koelbloedige Ken Gribbon als leider, smeden de opstandige agenten een plan om hun voormalige werkgever terug te pakken, waarmee ze verzekerd zijn van een goed pensioen. Dit doen zij door de nucleaire supermachten compleet uit hun balans te brengen! Door Scanlon's jonge zoon als pion in te zetten, willen de agenten 500 Russische nucleaire kernkoppen, die aan boord zijn van een trein, verkopen aan een groep machtswellustige terroristen!

Voor Royce is het een spannende race tegen de klok om de raketten niet in de verkeerde handen te laten vallen. Ook moet hij de met explosieven geladen trein zien te stoppen om de zoon van de senator en een trein station vol staatsambtenaren te redden. Maar voor Shayne Royce is het slechts een dag als alle andere.

Met James Belushi e.a.


Regio 2
Ned Ondertiteld
Aktie/Avontuur
94 min
Vanaf 16 jaar


Bieden exclusief verzendkosten
Ophalen mogelijk in Haarlem
Verzendkosten NL € 3,03 Brievenbus post met postzegels


Kijk bij mijn advertenties voor meer AKTIE & AVONTUUR DVD's, en nog veel meer!
GAMES, CD's & DVD Films & Series, meer dan 1000 titels!