MarktPlaza

Dvd *** PRIME SUSPECT *** Seizoen 2

18x bekeken
8 maanden geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Zo goed als nieuw
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

Originele DVD

* PRIME SUSPECT

Seizoen 2

Naar een idee van Lynda La Plante


Detective Chief Inspector Jane Tennison maakt opnieuw haar opwachting in de detectiveserie Prime Suspect 2. Ze wordt geconfronteerd met een ingewikkelde moordzaak die racistische gevoelens oprakelt, zowel in de wijk waar de moord is gepleegd als op haar eigen afdeling.

Een jaar na haar eerste moordonderzoek heeft Detective Chief Inspector Jane Tennison een leidende positie verworven binnen het korps en onderhoudt ze een dubieuze relatie met een collega, Detective Sergeant Oswalde. Als ze een nieuwe moordzaak krijgt toegewezen, lijkt haar dit een prima gelegenheid om haar carrière een nieuwe impuls te geven. Het onderzoek verloopt echter minder vlot dan ze heeft verwacht en ze komt niet alleen zakelijk, maar ook privé enorm onder druk te staan.

Wanneer het lichaam van een onbekende tiener met een donkere huidskleur wordt gevonden, blijkt de zaak niet alleen politiek gevoelig te liggen, maar komen er ook fouten in een eerder onderzoek aan het licht. Het feit dat haar directe chef, Detective Superintendent Kernan, in aanmerking komt voor promotie, maakt de situatie extra gecompliceerd. Jane Tennison is namelijk zijn gedoodverfde opvolger. Zal het haar lukken de problemen het hoofd te bieden en orde op zaken te stellen?

Bekroond met een Primetime Emmy Award voor Beste miniserie en een BAFTA Award voor Beste tv-acrice (Helen Mirren).

Met Helen Mirren, John Bowe, Zoe Wanamaker, Tom Bell, Tom Wilkinson e.a


Regio 2
Ned Ondertiteld
TV-Serie/Misdaad
204 min
Vanaf 12 jaar


Bieden exclusief verzendkosten
Ophalen mogelijk in Haarlem
Verzendkosten NL € 3,03 Brievenbus post met postzegels


Kijk bij mijn advertenties voor meer PRIME SUSPECT DVD's, en nog veel meer!
GAMES, CD's & DVD Films & Series, meer dan 1000 titels!