MarktPlaza

Dvd *** PRIME SUSPECT *** 2-DVD Boxset Seizoen 7

11x bekeken
6 maanden geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Zo goed als nieuw
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

Originele DVD's

* PRIME SUSPECT

2-DVD Boxset Seizoen 7

Naar een idee van Lynda La Plante


Dit zevende en tevens laatste deel van deze populaire detective serie, met in de hoofdrol de eigenzinnige, slimme en tegelijk kwetsbare detective Chief inspector Jane Tennison (Oscar Winnares Helen Mirren), werd terecht beloond met 3 Emmy Awards.

In The Final Act staat DCI Jane Tennison enkele weken voor haar pensioen. Ze heeft het bijzonder moeilijk en grijpt naar de fles. Daarenboven krijgt ze het nieuws te verwerken dat haar vader stervende is. Haar laatste zaak is de verdwijning van een tienermeisje te onderzoeken.

Aflevering 1: "The Final Act Part 1"

Het 14-jarige meisje Sallie Sturdy is niet thuisgekomen. Penny, haar boezemvriendin, heeft ook geen idee waar Sallie zou kunnen zijn. Tony en Ruth Sturdy , de ouders van Sallie, zijn in alle staten. Jane wordt belast met deze zaak. Na grondig onderzoek wordt het lijk van Sally gevonden en langzaam maar zeker breidt de lijst met verdachten zich uit . De zaak krijgt veel media-aandacht en Tennison wordt onder druk gezet om de dader te vinden.

Aflevering 2: "The Final Act Part 2"

Tennison heeft het bijzonder moeilijk na het overlijden van haar vader en grijpt naar de fles. Ze leeft op de rand en haar emotionele zwakte komt aan het licht wanneer ze de grens niet meer ziet tussen haar persoonlijke en professionele leven. Ze raakt bevriend met Penny, de vriendin van Sally, en zoekt bij haar een laatste redding voor haar eenzaamheid. Door haar persoonlijke crisis dreigt ze haar voorbeeldige carrière op het spel te zetten.

Met Helen Mirren e.a


Extra:

* The Making Of Prime Suspect


Regio 2
Ned Ondertiteld
TV-Serie/Misdaad
200 min
Vanaf 12 jaar


Bieden exclusief verzendkosten
Ophalen mogelijk in Haarlem
Verzendkosten NL € 4,04 Brievenbus post met postzegels


Kijk bij mijn advertenties voor meer PRIME SUSPECT DVD's, en nog veel meer!
GAMES & DVD Films & Series, meer dan 1000 titels
!