MarktPlaza

Dvd *** PRIME SUSPECT *** 2-DVD Boxset Seizoen 4

11x bekeken
6 maanden geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Zo goed als nieuw
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

Originele DVD's

* PRIME SUSPECT

2-DVD Boxset Seizoen 4

Naar een idee van Lynda La Plante

Detective Chief Inspector Jane Tennison is gepromoveerd en krijgt het gezag over verschillende bureaus. Ze krijgt tijdens het uitvoeren van haar job vaak te maken met heftige zaken. De manier waarop ze hiermee omgaat heeft regelmatig gevolgen voor haar carrière en privé leven.

Aflevering 1: "The Lost Child"

Jane gaat na haar zwangerschap aan het werk in haar nieuw kantoor. Ze krijgt een lastige zaak voorgeschoteld: een dode baby. Hoofdverdachte Chris Hughes, een eerder veroordeelde pedofiel, heeft nu een relatie met een vrouw met twee dochters. Zijn therapievideo onthult een schokkende visie op jonge meisjes, maar volgens zijn therapeut heeft Hughes deze misdaad niet begaan.

Aflevering 2: "Inner Circles"

Tennisons team wordt ingezet als de manager van de exclusieve Huntington Club dood wordt aangetroffen. De country club geeft graag een paar lokale criminelen de schuld, maar Tennison meent dat deze moord hun intelligenteniveau te boven gaat. Ze verdenkt clublid Maria Henry, een advocate met pit, die zich niet makkelijk laat intimideren. Tennison gebruikt een bloedstollende techniek om een bekentenis los te krijgen.

Aflevering 3: "The Scent of Darkness"

Jane Tennison heeft George Marlow laten opsluiten voor zes brutale moorden. Er worden echter opnieuw twee vrouwen vermoord op  dezelfde wijze. Is er een copycat aan het werk of had Tennison het bij het verkeerde eind? Haar objectiviteit wordt in twijfel getrokken en Jane wordt van de zaak gehaald. Ze geeft haar zoektocht echter niet op.

Met Helen Mirren e.a


Regio 2
Ned Ondertiteld
TV-Serie/Misdaad
312 min
Vanaf 12 jaar


Bieden exclusief verzendkosten
Ophalen mogelijk in Haarlem
Verzendkosten NL € 4,04 Brievenbus post met postzegels


Kijk bij mijn advertenties voor meer PRIME SUSPECT DVD's, en nog veel meer!
GAMES, CD's & DVD Films & Series, meer dan 1000 titels!