MarktPlaza

Dvd *** PRIME SUSPECT *** 2-DVD Boxset Seizoen 1 + 2

11x bekeken
6 maanden geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Zo goed als nieuw
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

Originele DVD's

* PRIME SUSPECT

2-DVD Boxset Seizoen 1 + 2

Naar een idee van Lynda La Plante

Als één serie bepalend is geweest voor de rol van vrouwen in tv-detectives is het Prime Suspect van Lynda La Plante. Zelden had iemand zo openhartig en treffend de dagelijkse werkelijkheid voor politievrouwen in de lens gevangen. Deze dvd bevat de twee eerste miniseries die begin jaren ’90 miljoenen kijkers op het puntje van hun stoel kregen en La Plante’s naam als een van Engeland meest invloedrijke misdaadschrijfsters voorgoed vestigde.

Met Helen Mirren, John Bowe, Zoe Wanamaker, Tom Bell, Tom Wilkinson e.a


* SERIE 1

DCI John Stefford wordt midden in de nacht uit de kroeg gehaald om een moord te onderzoeken.


DCI Jane Tennison, de dienstdoende detective die nacht, is ervan overtuigd dat ze voor de zoveelste keer op grond van haar sekse is gepasseerd. Wanneer Stefford echter het slachtoffer wordt van een zware hartaanval, grijp Tennison haar kans en neemt de leiding van het moordonderzoek over.


* SERIE 2

Een jaar na haar eerst moordonderzoek heeft detective Chief inspector Jane Tennison een leidende positie verworven binnen het korps en onderhoudt ze een dubieuze relatie met een collega, detective Sergeant Oswalde.


Als Tennison een nieuwe moordzaak krijgt toegewezen, lijkt haar dit een prima gelegenheid om haar carrière een nieuwe impuls te geven. Het onderzoek loopt echter minder vlot dan ze had verwacht en ze komt niet alleen zakelijk, maar ook privé enorm onder druk te staan…


Regio 2
Ned Ondertiteld
TV-Serie/Misdaad
547 min
Vanaf 12 jaar


Bieden exclusief verzendkosten
Ophalen mogelijk in Haarlem
Verzendkosten NL € 4,04 Brievenbus post met postzegels


Kijk bij mijn advertenties voor meer PRIME SUSPECT DVD's, en nog veel meer!
GAMES, CD's & DVD Films & Series, meer dan 1000 titels!