MarktPlaza

Dvd *** PIET BAMBERGEN *** 2-DVD Boxset Deel 1

17x bekeken
8 maanden geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Zo goed als nieuw
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

Originele DVD's

Legendarische kluchten met

* PIET BAMBERGEN

2-DVD Boxset Deel 1


1. Goeie buren
2. Huwelijk in de steigers

Uitgekiende scripts, vindingrijke regisseurs en perfect gecaste medespelers voor Piet Bambergen zorgen ervoor, dat Piet nu ook weer optimaal excelleert en zijn fans blijft vermaken.

Met Piet Bambergen, Guus Verstraete, Carrie Slee, Rudi Falkenhagen, Loekie Knol, Erik de Vries, Monique Smal, Margreet Heemskerk


* GOEIE BUREN

In Goeie buren lukt het de uiterst vrouwvriendelijke Amsterdamse taxichauffeur om dubbel getrouwd te zijn door zorgvuldig gebruik te maken van een werkschema met wisselende ochtend-, middag-, en avondspits. Echter door een incident belandt hij in het ziekenhuis. Aan de buurman de taak om de boel te regelen maar hoe lang gaat dit goed?


* HUWELIJK IN DE STEIGERS

Zeventien jaar geleden leek het allemaal koek en ei, een rustig voortkabbelend huwelijks, een fijne zoon, een goedlopende zaak, mooi huis en gezellige buren. Maar juist wanneer de buurtjes als surprise voor hen een groot feest organiseren ter gelegenheid van hun trouwdag, bekruipt bij moeder plotseling het gevoel dat de huwelijksbanden knellen. Zij is nu bijna 40 jaar en voor haar geldt nu of nooit. Bang dat haar leven zomaar voorbij zal gaan, besluit zij haar kans te grijpen.


Regio 2
Ned Gesproken
Cabaret/Komedie
217 min
Alle Leeftijden


Bieden exclusief verzendkosten
Ophalen mogelijk in Haarlem
Verzendkosten NL € 4,04 Brievenbus post met postzegels


Kijk bij mijn advertenties voor meer NEDERLANDSTALIGE DVD's, en nog veel meer!
GAMES, CD's & DVD Films & Series, meer dan 1000 titels!