MarktPlaza

Dvd *** MOVIE BOX *** 2-Disc Boxset Volume 9

24x bekeken
6 maanden geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Zo goed als nieuw
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

Originele DVD's

* MOVIE BOX

2-Disc Boxset Volume 9: 4 Thrillers in één Fantastische Box

1. The Man Next Door
2. Late Night Session
3. Russian Terminator
4. Beretta's Island


* THE MAN NEXT DOOR

In de trend van een Hitchcock thriller verteld het verhaal 'The man next door' over een jonge vrouw die er voor vecht om er geestelijk niet onderdoor te gaan door aan het mes van een serie moordenaar te ontsnappen.


In een afgedankt huis als speelplaats gaan de dromen van Vivian maar over één persoon; de jonge tiener die jaren geleden naar haar woonde – haar ridder op het witte paard – tot de dag dat de jongen naar huis terug keert als een man. Maar er is meer met Clayton Davis dan je aan de buitenkant kunt zien. Achter zijn knappe gezicht en charisma ligt het hart van een moordenaar.


* LATE NIGHT SESSION

De plaatselijke criminelen Danny en Dax besluiten een dansclub op ter richten.


Op die zelfde avond organiseren het duo Ben en Zoie hun 'United Get Down' rave. Er ontstaat een vurige concurrentie strijd met dramatische gevolgen. Met grensverleggende onderwerpen als liefde en relatie. In Late Night Sessions komen alle raakvlakken en facetten van de moderne jeugd aan bod.


* RUSSIAN TERMINATOR

Mark is een voormalig FBI agent, hij werd ontslagen omdat men hem ervan verdacht een dubbelspion te zijn.


Hij baat nu een exclusieve nachtclub uit. Op een dag krijgt hij een telefoontje van een zekere Charles, die beweert de vader te zijn van Eve, een van Mark's vaste vrouwelijke klanten. Charles is echter goed op de hoogte van Mark's vroegere leventje, en hij weet dat Mark een echte Ninja master is. Juist daarom wil hij hem inhuren voor een job. Mrak weigert aanvankelijk, maar de 100,000 dollar die hem worden aangeboeden kan hij tenslotte niet weerstaan. Wie zou er geen meisje willen schaduwen voor zo'n bedrag???


* BERETTA'S ISLAND

Mr. World, Mr. Universe en Mr. Olympia. De sterren van de C.I.A. opererend onder de schuilnaam van Franco Armando, genaamd code Beretta, zijn gedwongen ontslag te nemen om die gewelddadige moord op te lossen van een politieman.


Het moordenaarspad leidt naar Franco's woonplaats op het prachtige eiland van Sardinia waar drugs het vredige plaatsje omtoveren in een hel. De gluiperige drugsbaron heeft een sadistische ontvangst voorbereid voor France: de ontvoering van zijn beste vriend's Ken Kercheval van Dallas prachtige dochter Jo Champ.


Regio 2
Ned Ondertiteld
Thriller
88 + 72 + 88 + 90 min
Vanaf 12 jaar
Vanaf 16 jaar


Bieden exclusief verzendkosten
Ophalen mogelijk in Haarlem
Verzendkosten NL € 4,04 Brievenbus post met postzegels


Kijk bij mijn advertenties voor meer FILMBOXEN DVD's, en nog veel meer!
GAMES, CD's & DVD Films & Series, meer dan 1000 titels!