MarktPlaza

Dvd *** LA DAME DE MONSOREAU *** 2-DVD Boxset

34x bekeken
6 maanden geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Zo goed als nieuw
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

Originele DVD's

* LA DAME DE MONSOREAU

2-DVD Boxset Mini-Serie

Kingdom of Felony


La Dame de Monsoreau is een prachtige verfilming van de gelijknamige roman van Alexandre Dumas (De Graaf van Monte Christo)

Diane van Meridor, 23, leidt een gelukkig leven met haar vader op het platteland. Op een dag bezoekt ze als debutante een bal dat is georganiseerd door de graaf van Monsoreau. De graaf, die veel ouder is dan Diane, heeft zijn zinnen op haar gezet: hij moet en zal haar hebben. Tijdens het bal probeert de hertog van Anjou haar te verleiden; hij vindt dat hij als broer van de koning nu eenmaal bepaalde privileges heeft.

De sluwe Monsoreau grijpt zijn kans: hij kidnapt Diane en vertelt haar vader dat de ontvoering is gepleegd door de hertog van Anjou, die beruchte rokkenjager. Monsoreau wil Diane en haar eer wel redden, op voorwaarde dat ze zijn vrouw wordt. Diane’s vader stemt er met grote tegenzin mee in. Nadat de jonge vrouw met de graaf is getrouwd, leert ze het leven aan het hof kennen.

Ze maakt het zelfs van zo dichtbij mee dat ze op de hoogte is van de meest afschuwelijke complotten en intriges. Er is maar één man die ervoor kan zorgen dat ze haar vertrouwen in de mensheid behoudt: Bussy d’Amboise.

Met Frédéric Van Den Driessche, Esther Nubiola, Thomas Jouannet e.a.


Regio 2
Ned Ondertiteld
Drama/Romantiek
133 min
Vanaf 12 jaar


Bieden exclusief verzendkosten
Ophalen mogelijk in Haarlem
Verzendkosten NL € 4,04 Brievenbus post met postzegels


Kijk bij mijn advertenties voor meer DRAMA & ROMANTIEK DVD's, en nog veel meer!
GAMES, CD's & DVD Films & Series, meer dan 1000 titels!