MarktPlaza

Dvd *** K2 ***

17x bekeken
7 maanden geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Zo goed als nieuw
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

Originele DVD

* K2

Between the Earth and the Sky lies the Sheer Face of Adventure


Twee vrienden zien een langgekoesterde wens in vervulling gaan, wanneer ze de kans krijgen om de K2 te beklimmen. Taylor Tarantino is advocaat, rokkenjager en heeft een enorme drang om zichzelf te bewijzen. Harold Jamison is bioloog, vader en heeft een rustiger aard. Ondanks de verschillen, delen zij hun passie voor klimmen.

De expeditie is waar en zeer gevaarlijk, maar er zijn ook tegenslagen op het persoonlijke vlak. Expeditieleider Philip Claiborne heeft moeite met ademhalen op grote hoogte en keert met vriendin Jackie en Malik terug naar het basiskamp. Tussen de overgebleven teamgenoten Taylor, Dalls en Takane heerst grote rivaliteit, terwijl Harold het belang van het team voorop laat staan.

Dragers deserteren. Dan verslechtert het weer. Als dallas en Takane een poging doen om de top te bereiken in de 24 uur voorafgaand aan het voorspelde noodweer, komt Dallas om in een sneeuwstorm en keert Takane alleen, verkleumd en verward terug.

Taylor en Harold besluiten de enige en laatste kans aan te grijpen om hun droom van het bereiken van de top van K2 te verwezenlijken. Een hachelijke onderneming waarbij twee vrienden een zware strijd aangaan met de krachten van de natuur.

Met Michael Biehn, Matt Craven e.a.


Extra's:

* Trailer
* The making of
* Scene selection
* Photo gallery
* Biographies


Regio 2
Ned Ondertiteld
Aktie/Avontuur
110 min
Alle Leeftijden


Bieden exclusief verzendkosten
Ophalen mogelijk in Haarlem
Verzendkosten NL € 3,03 Brievenbus post met postzegels


Kijk bij mijn advertenties voor meer AKTIE & AVONTUUR DVD's, en nog veel meer!
GAMES, CD's & DVD Films & Series, meer dan 1000 titels!