MarktPlaza

Dvd *** JOHNNY WAS ***

13x bekeken
6 maanden geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Zo goed als nieuw
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

Originele DVD

* JOHNNY WAS

Stop running. Face the future.


Johnny Doyle (Vinnie Jones) weet te ontsnappen aan zijn gewelddadige verleden in Ierland om in London een rustig teruggetrokken leven te leiden.

Hij houdt zich schuil in het minst veilige 'safe-house' in Brixton, London. Onder hem woont namelijk de gewelddadige drugsdealer Julius (Eriq La Salle) en boven hem DJ Ras (Lennox Lewis) die een reggae piratenstation runt.

Als Johnny's oude mentor Flynn (Patrick Bergin) uit de Brixton gevangenis ontsnapt met als doel om het Ierse Vredesproces te verstoren met een paar welgeplaatste bommen, voelt Johnny al aan dat hij op moet passen.

Flynn kan Brixton niet verlaten en doet een beroep op Johnny. Hij zal hem in huis moeten nemen. Vanaf het moment dat ze binnen komen krijgt Flynn het al aan de stok met Julius.

Johnny start zijn eigen vredesproces om hen uit elkaar te houden en zijn huis niet op het spel te zetten. Maar als Johnny dan ook nog verliefd wordt op de vriendin van Julius wordt ook dit proces verstoord en komt hun 'hide-out' op het spel te staan.

Johnny Was is een misdaad-thriller in de stijl van 'Lock Stock' en 'The long Good Friday', waarin vraagstukken als ras, moraliteit, identiteit en trouw spelen met op de achtergrond de beste reaggae sounds produced by Adrian Sherwood.

Met Vinnie Jones, Patrick Bergin, Eriq La Salle, Samantha Mumba, Lennox Lewis, Roger Daltrey e.a.


Extra's:

* Scene Selection
* Trailer
* Behind the scenes
* Interviews


Regio 2
Ned ondertiteld
Misdaad/Thriller
88 min
Alle Leeftijden


Bieden exclusief verzendkosten
Ophalen mogelijk in Haarlem
Verzendkosten NL € 3,03 Brievenbus post met postzegels


Kijk bij mijn advertenties voor meer MISDAAD & THRILLER DVD's, en nog veel meer!
GAMES, CD's & DVD Films & Series, meer dan 1000 titels!