MarktPlaza

Dvd *** HARD TIMES & SILAS MARNER *** 2-DVD Boxset

14x bekeken
6 maanden geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Zo goed als nieuw
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

Originele DVD's

BBC Classics Collection

* HARD TIMES & SILAS MARNER

2-DVD Boxset Mini-Serie


* HARD TIMES

Deze sfeervolle BBC-bewerking van de gelijknamige roman van Charles Dickens bewijst dat het indringende verhaal van 'Hard Times' na al die jaren nog niets aan kracht heeft ingeboet.


Het speelt zich af in een industriestadje tijdens het Victoriaanse tijdperk, waar zakelijkheid belangrijker wordt gevonden dan menselijke gevoelens en ware hartstocht wordt onderdrukt.


* SILAS MARNER

In dit ontroerende 19e-eeuwse drama zien we Ben Kingsley (Gandhi) als Silas Marner, een eenvoudige linnenwever. De man wordt vals beschuldigd van diefstal door iemand die hem ook nog eens zijn verloofde heeft afgepakt.


Silas trekt zich terug in een afgelegen dorpje en wordt daar een soort kluizenaar. In de tussentijd weet hij wel een alsmaar groeiende berg goud te vergaren. Maar op een dag ontdekt de zoon van de plaatselijke landheer, diep in de schulden, Silas' geheim en gaat er met het goud vandoor. Silas is weer helemaal berooid.

Kort daarna vindt hij bij thuiskomst iets dat zijn verlies goedmaakt: een baby, een meisje om precies te zijn. Silas adopteert het kind, vernoemt het naar zijn moeder en voedt het op met veel tederheid en liefde. Maar dan wordt ook dit geluk bedreigd: de natuurlijke vader wil het kind terug. Zal Silas opnieuw alles verliezen?

Silas Marner werd gefilmd op locatie in de Cotswolds, een van de meest idyllische streken van Engeland.


Regio 2
Ned Ondertiteld
Mini-Serie/Romantiek/Drama
195 min
Vanaf 12 jaar


Bieden exclusief verzendkosten
Ophalen mogelijk in Haarlem
Verzendkosten NL € 4,04 Brievenbus post met postzegels


Kijk bij mijn advertenties voor meer BBC CLASSICS COLLECTION DVD's, en nog veel meer!
GAMES, CD's & DVD Films & Series, meer dan 1000 titels!