MarktPlaza

Dvd *** GEISHA MASSAGE ***

29x bekeken
7 maanden geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Zo goed als nieuw
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

Originele DVD

Ladies Night Homeparties

* GEISHA MASSAGE

Effleurage, Friction, Petrissage


* DE EFFLEURAGE OF STIJKING


Is het verschuiven van de vlakke hand of een gedeelte van de hand op het te masseren lichaamsoppervlak. De richting waarin de hand zich verplaatst is meesta centripetaal, soms centrifugaal of in het verloop van de spierveezels. Uitzonderlijk wordt op de vezels dwars geeffleureerd.


* DE FRICTIE

De frictie massage greep bestaat uit 2 delen:


Deel 1: Cirkelvormige beweging (frictie) in de diepte met 1 vingertop, frictie vingersmeerdere vingertoppen, hiel van de hand of de vuist zonder verschuiving van de hand of vingers t.o.v. de huis.
Doel: weefsellagen t.o.v. elkaar verschuiven waardoor vergroeiingen loskomen en pathologische stoffen of ophopingen verbruizeld worden.

Deel 2: Effleurage uitgevoerd door de duim of de vlakke hand om de frictie duimresterende stoffen (afvalstoffen) af te voeren. Daarom is de richting van de effleurage belangrijk. Nl in de richting van het hart om de afvalstoffen in de algemene circulatie te laten opnemen.


* DE PETRISSAGE OF KNEDING

De petrissage techniek is een greep die vnl spieren en bloedvaten beinvloed. Deze greep wodt steeds met een bepaalde druk uitgevoerd waardoor de bewegende vloeistof beter verplaatst wordt zonder de weke weefsels te kwetsen. Steeds proximaal (=bovenaan) beginnen en handen verplaasten naar distaal (=onderaan). Bij sommige petrissages keert men terug naar boven met een effleurage. Bij andere met dezelfde greep. Steeds werken in de richting van de spiervezels. Soms ook met afvoerkanalen rekening houden.


Educatie
Vanaf 18 jaar


Bieden exclusief verzendkosten
Ophalen mogelijk in Haarlem
Verzendkosten NL € 3,03 Brievenbus post met postzegels


Kijk bij mijn advertenties voor meer DVD's, en nog veel meer!
GAMES, CD's & DVD Films & Series, meer dan 1000 titels!