MarktPlaza

Dvd *** FRENCH SILK ***

20x bekeken
6 maanden geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Zo goed als nieuw
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

Originele DVD

* FRENCH SILK

Pretty, sexy...and deadly

Murder speaks its own language


Als de zinnelijke, mysterieuze eigenares van een sexlingeriezaak de hoofdverdachte wordt in een controversiële moordzaak wordt haar pad gekruist door een vastberaden detective die het bewijs moet leveren van haar schuld, maar wanhopig op haar verliefd wordt. Met het zwoele New Orleans als decor drijft deze erotische triller hen naar elkaar toe in een dodelijek spiraal van lust en leugens.

Een tv-prediker, beroemd om zijn strijd tegen de obscentiteit, wordt in een hotelkamer in New Orleans doodgeschoten. Alle sporen wijzen naar Claire Laurent (Susan Lucci), de sexy eigenares van French Silk, een lingeribedrijf dat de predikant wou laten sluiten.

De harde detective Roger Cassidy (Lee Horsley) uitgestuurd om bewijzen tegen haar te verzamelen, voelt zich al snel onweerstaanbaar tot haar aangetrokken. Het komt tot een passionele verhouding en Cassidy stelt alles in het werk om desnoods met onwettige middelen de omschuld van zijn geliefde te bewijzen.

Cassidy's onderzoek wordt bemoeilijkt door een reeks vreemde personnages: een misdadig zwart topmodel (Shari Belfont) die aan de rand van de maatschappij leeft en zich inlaat met voodoo, haar gehuwde blanke minnaar die z'n racistische opvattingen niet onderstoelen of banken steekt, Claire's onstabiele moeder die in de nevelen van het verleden leeft en een hotelmanager die zorgvuldig al de geheimen van z'n klanten bewaart...

Met Shari Belafonte, Susan Lucci, Lee Horsley e.a.


Regio 2
Ned Ondertiteld
Thriller
90 min
Vanaf 16 jaar


Bieden exclusief verzendkosten
Ophalen mogelijk in Haarlem
Verzendkosten NL € 3,03 Brievenbus post met postzegels


Kijk bij mijn advertenties voor meer THRILLER DVD's, en nog veel meer!
GAMES, CD's & DVD Films & Series, meer dan 1000 titels!