MarktPlaza

Dvd *** FALLEN ANGELS ***

13x bekeken
5 maanden geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Zo goed als nieuw
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

Originele DVD

* FALLEN ANGELS

Bruno Sarrano's a hitman who has 24 hours to avenge his father's murder, atone for his sins...and try to make it to heaven

Fallen Angels is het verhaal van drie mensen die elkaar niet kennen maar verbonden zijn door een gemeenschappenlijk gegeven: ze hebben een moord gepleegd en zitten met elkaar opgescheept in een limousine die op weg is naar Las Vegas.

Bruno, een huurmoordenaar van de maffia met een ongeneeslijke hersentumor, heeft minder dan 24 uur om een allesbepalende beslissing te nemen: de wrede moord op zijn vader wreken door nog een laatste moord te plegen, of verlossing zoeken en een kans krijgen naar de hemel te gaan.

Corina is 19 jaar, een knappe stoere, van huis weggelopen meid. Ze pleegt roekeloos een moord terwijl ze door de woestijn lift. Zonder het te weten komt Bruno haar te hulp door haar met zijn limousine op te pikken.

Charley, de beminnelijke chauffeur, doet verslag van hun gevaarlijke odyssee door Death Valley, op weg naar de beslissende confrontatie met de maffia in het oudste deel van Las Vegas.

Met James Remar, Michael Wright, Emily Longstreth e.a.


Regio 2
Ned Ondertiteld
Drama
84 min
Vanaf 12 jaar


Bieden exclusief verzendkosten
Ophalen mogelijk in Haarlem
Verzendkosten NL € 3,03 Brievenbus post met postzegels


Kijk bij mijn advertenties voor meer DRAMA DVD's, en nog veel meer!
GAMES, CD's & DVD Films & Series, meer dan 1000 titels!