MarktPlaza

Dvd *** COMEDY 1 *** 4-Filmpack

23x bekeken
5 maanden geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Zo goed als nieuw
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

Originele DVD

* COMEDY 1

4 Films in één Box


* WET HOT AMERICAN SUMMER

Camp is where you learn about...life, love and how to make out!


Het hele zomerkamp dreigt vernietigd te worden door aanstormende NASA brokstukken uit de ruimte! Een knettergekke door hormonen gestuurde groep kampleiders probeert deze laatste dag te redden... Echter, de professor en de puberende kampers willen maar twee dingen op de dag des oordeels: lol en seks. Op de valreep willen de losgeslagen gasten ook nog eens een talentenshow houden. Te gek voor woorden, maar allemaal mogelijk in deze knotsgekke komedie.

Met Janeane Garofalo, David Hyde Pierce, Michael Showalter e.a.


* SUCKERS

Trust me, you're getting...


Bobby Deluca is een aardige jongen met een heleboel problemen. Hij heeft schulden en zijn vrouw dwingt hem om een baan te zoeken. Met tegenzin wordt hij autoverkoper, maar al snel blijkt Bobby een fantastische verkoper. Echter, hij ontdekt dat de auto's ook gebruikt worden om smokkelwaar te vervoeren. Zijn geweten knaagt aan hem en hij besluit eerlijk te blijven. Er zijn echter andere mensen die alleen aan de knikkers denken en andere belangen hebben.

Met Daniel Benzali, Louis Mandylor, Lori Loughlin e.a.


* THE TRUTH ABOUT JULIET

...Er is een vierde kant aan iedere liefdes triangle


Domonic heeft meer behoefte aan een carrière en luxe dan aan de relatie met Juliet. Chaloots, Domonic's beste vriend is schrijver van beroep en zijn eerste betaalde opdracht blijkt porno te zijn. John, een goede vriend van Chaloots, is het tegenovergestelde van Domonic en werkt af en toe. Domonic’s vriendin Juliet is ongelukkig in hun relatie en begint een verhouding met John. En zie daar; een recept voor een hilarische komedie!

Met Spencer Garrett, Samantha Smith, Xander Berkeley, Chad Einbinder e.a.


* NEVER SAY...NEVER MIND

The Swedish Bikini Team

Lang geleden op een planeet genaamd Magnetron ontstond een levensvorm met een blauwe huid. Zij besloten zich te kruisen met een ras op aarde, die sterk, vredig en intelligent zijn, namelijk de Hopi Indianen. Het nageslacht wat hieruit ontstaat zijn de Bluestone Brothers. Zij moeten alle biologische wapens in de galaxy vernietigen. Wraak, liefdesscene's, emotionele problemen en een wanhopig gevecht om de dood. Een knotsgekke film in de stijl van Austin Power.

Met Helena St. Jernstrom, Cecile Ingulfsen Bull, Sandra Salander, Emma Johansson e.a.


Regio 2
Ned Ondertiteld
Komedie
101 + 87 + 75 + 91 min
Alle Leeftijden


Bieden exclusief verzendkosten
Ophalen mogelijk in Haarlem
Verzendkosten NL € 3,03 Brievenbus post met postzegels


Kijk bij mijn advertenties voor meer FILMPACK DVD's, en nog veel meer!
GAMES, CD's & DVD Films & Series, meer dan 1000 titels!