MarktPlaza

Dvd *** BRUCE WILLIS *** 3-DVD Boxset

34x bekeken
5 maanden geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Zo goed als nieuw
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

Originele DVD's

* BRUCE WILLIS

3-DVD Boxset Movie Collection

1. The Jackal
2. Mercury Rising
3. 12 Monkeys


* THE JACKAL

How do you stop an assassin who has no identity?

In dit wereldwijde kassucces is Bruce Willis, The Jackal, de meest geduchte huurmoordenaar die we kennen. Hij moet een topman van de Amerikaanse regering elimineren. Declan Mulqucen (Richard Gere), een IRA-terrorist die gevangen zit, is de enige die hem kan stoppen.

De onderdirecteur van de FBI (Oscar-winnaar Sidney Poitier) neemt dan de grootste gok van zijn leven. Hij laat de ene crimineel vrij om de andere te pakken. Zo ontrolt zich een uiterst explosief actie-spektakel vol bloedstollende verwikkelingen.

Twee van de grootste supersterren aller tijden zetten twee prachtige rollen neer. The Jackal zit boordevol spectaculaire acties en bijzondere special effects. Dit zorgt ervoor samen met de onverwachte wendingen en de verassende ontknoping, dat The Jackal een film is die je niet wilt missen!

Met Bruce Willis, Richard Gere, Sidney Poitier e.a.


Extra's:

* Making of
* Filmcommentaar van de Regisseur
* Trailer
* Over de productie
* Cast & Filmmakers


* MERCURY RISING

Someone knows too much


Art Jeffries (Bruce Willis) is een niet-actieve FBI-agent die de strijd aangaat met meedogenloze federale agenten. Hij beschermt Simon, een negen jaar oude autistische jongen die de nieuwe 'onbreekbare' code van de overheid heeft gekraakt. Hij leest 'MERCURY', een zeer geavanceerde, cryptische code, net zo gemakkelijk als andere kinderen Engels lezen.

Deze gave maakt de nieuwe geheime code, die miljarden heeft gekost, kwetsbaar. Vooral als vijanden van de Verenigde Staten zouden weten van Simons gave en hem gevangen zouden nemen. Het hoofd van de programmeer-afdeling Nick Kudrow (Alec Baldwin) geeft opdracht om deze "bedreiging" te elimineren, maar Kudrow heeft er niet op gerekend dat Jeffries erbij gehaald wordt.

Terwijl ze gevolgd worden door niets ontziende moordenaars, beseft Jeffries dat niemand te vertouwen is. De tijd dringt en hij ontdekt dat ze alleen kunnen overleven als ze Simons speciale gave gebruiken om hun tegenstanders uit te schakelen.

Met Bruce Willis, Alec Baldwin e.a.


Extra's:

* "Making of" documentary
* Deleted Scenes
* Production Photos
* Production Notes
* Bioscoop Trailer
* Audio Commentaar
* Cast & Filmmakers' Notes


* 12 MONKEYS

The future is history


Een eenzame reiziger uit het het jaar 2035 moet een raadsel oplossen dat zijn volk kan redden, maar het kan hem ook aan de rand van de waanzin brengen.

Bruce Willis, Madeleine Stowe en Brad Pitt spelen de hoofdrollen in deze briljante sciencefictionfilm, een meesterwerk van de hand van Terry William. Nadat de wereldbevolking vrijwel is uitgeroeid door een dodelijk virus, bivakkeren de overlevenden in vochtige, ondergrondse kolonien.

Cole (Willis) reist 'vrijwillig' naar het verleden om een zuiver virusmonster te zoeken, op basis waarvan de wetenschappers een geneesmiddel kunnen ontwikkelen. Onderweg ontmoet bij een aantrekkelijke psychiater (Stowe) en een zenuwpatient waar een steekje aan los zit (Pitt).

De jacht wordt geopend als Cole op zoek gaat naar het Leger van de 12 Apen, een radicale groepering die met het dodelijke virus in verband wordt gebracht.

Met onvergetelijke acteerprestaties en ingenieuze speciale effecten is Twelve Monkeys een eigentijdse klassieker, waarin Gilliam's spitsvormige humor en verbluffende beeldtechniek om de aandacht strijden.

Met Bruce Willis, Cate Blanchett e.a.


Extra's:

* Making of documentaire
* Filmcommentaar van regisseur Terry Gilliam en producer Charles Roven
* Production notes
* Cast & film biografieën: Bruce Willis, Madeline Stowe, Brad Pitt, Christopher Plummer, regisseur Terry Gilliam
* Theatrical Trailer


Regio 2
Ned Ondertiteld
Aktie/Thriller
120 + 105 + 130 min
Vanaf 12 jaar
Vanaf 16 jaar


Bieden exclusief verzendkosten
Ophalen mogelijk in Haarlem
Verzendkosten NL € 4,04 Brievenbus post met postzegels


Kijk bij mijn advertenties voor meer FILMBOXEN DVD's, en nog veel meer!
GAMES, CD's & DVD Films & Series, meer dan 1000 titels!