MarktPlaza

Dvd *** BODY OF LIES ***

20x bekeken
5 maanden geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Zo goed als nieuw
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

Originele DVD

* BODY OF LIES

Trust no one. Deceive everyone.


De CIA heeft de jacht geopend op het brein achter een golf van terroristische aanslagen. Roger Ferris is hun man in het veld, die van de ene uithoek naar de andere trekt in een poging de razendsnelle ontwikkelingen steeds een stap voor te blijven. Via een realtime satellietverbinding wordt elke beweging van Ferris op de voet gevolgd.

Aan de andere kant van deze verbinding staat CIA-collega Ed Hoffman, die op duizenden kilometers afstand de strategische beslissingen neemt. Naarmate Ferris zijn doelwit dichter nadert, komt hij steeds meer tot de ontdekking hoe gevaarlijk blind vertrouwen kan zijn, maar ook hoe sterk zijn overleven ervan afhangt.

Leonardo DiCaprio en Russell Crowe spelen de hoofdrollen in Body of Lies, bewerkt door William Monahan naar het boek van David Ignatius. Ridley Scott tekende voor de regie van deze pakkende hedendaagse spionagethriller die bol staat van spannende actie.

Met Leonardo DiCaprio, Russell Crowe e.a.


Extra's:

* Commentaar van regisseur Ridley Scott, scriptschrijver William Monahan en de auteur van het oorspronkelijke boek, David Ignatius
* Actionable Intelligence: Deconstructing Body of Lies - Uitgebreide analyse van belangrijke scènes aan de hand van opnamen op de set en interviews met de acteurs/filmploeg


Regio 2
Ned Ondertiteld
Aktie
123 min
Vanaf 16 jaar


Bieden exclusief verzendkosten
Ophalen mogelijk in Haarlem
Verzendkosten NL € 3,03 Brievenbus post met postzegels


Kijk bij mijn advertenties voor meer AKTIE DVD's, en nog veel meer!
GAMES, CD's & DVD Films & Series, meer dan 1000 titels!