MarktPlaza

Dvd *** BEST OF MOVIE POWER *** 4-Dvd Boxset Volume #4

20x bekeken
5 maanden geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Zo goed als nieuw
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

Originele DVD's

* BEST OF MOVIE POWER

4-Dvd Boxset Volume #4


1. Below
2. No Good Deed
3. Ballistic
4. The Fourth Angel


* BELOW

Six hundred feet beneath the surface terror runs deep...


De Tweede Wereldoorlog. De Amerikaanse onderzeeër U.S.S. Tiger Shark maakt jacht op Duitse U-boten. De bemanning is uitgeput en spanningen lopen hoog op sinds de kapitein om het leven is gekomen. Vreemde geluiden en bizarre verschijningen teisteren de onderzeeër. Lijdt de bemanning collectief aan claustrofobie en hallucinaties? Of is er iets aan boord van de onderzeeër dat enkel duistere bedoelingen heeft?

Met Matthew Davis, Bruce Greenwood, Olivia Williams e.a.


* NO GOOD DEED

...Goes Unpunished


Rechercheur Jack (Samuel L. Jackson) ontdekt tijdens een onderzoek een bende criminelen die op het punt staat een bank te beroven. De bende neemt hem gevangen. Hij wordt bewaakt door de mooie Erin (Milla Jovovich), het vriendinnetje van de bendeleider. Erin weet elke man om haar vinger te winden en Jack is geen uitzondering. De politieman valt als een blok voor haar. Wordt hij gemanipuleerd of is er sprake van een andere situatie?

Met Samuel L. Jackson, Milla Jovovich, Stellan Skarsgård e.a.


* BALLISTIC

Ecks vs. Sever


De wereld wordt opgeschrikt door een nieuw en dodelijk wapen: een microscopisch kleine robot die bij het slachtoffer geïnjecteerd kan worden en die op afstand een hartstilstand kan veroorzaken... In een bloedstollende race om dit wapen in handen te krijgen, komen twee aartsvijanden, Sever en Ecks tegenover elkaar te staan.

Met Antonio Banderas, Lucy Liu e.a.


* THE FOURTH ANGEL

Sometimes revenge is the only solution


Wanneer tijdens een vliegreis het vliegtuig gekaapt wordt, is journalist Jack (Jeremy Irons) niet in staat zijn vrouw en kind te beschermen tegen de moordlust van de kapers. Hij probeert zijn leven weer op orde te krijgen, maar dan hoort hij dat de moordenaars van zijn vrouw en dochter gewoon vrij rondlopen. Met journalistiek speurwerk weet hij de daders èèn voor èèn op te sporen. Voor Jack zit er maar èèn ding op... Langzaam maar zeker verandert hij in een meedogenloze moordmachine.

Met Forest Whitaker, Jeremy Irons e.a.


Regio 2
Ned Ondertiteld
Aktie/Thriller
101 + 93 + 87 + 92 min
Vanaf 12 jaar
Vanaf 16 jaar


Bieden exclusief verzendkosten
Ophalen mogelijk in Haarlem
Verzendkosten NL € 4,04 Brievenbus post met postzegels


Kijk bij mijn advertenties voor meer BEST OF MOVIE POWER DVD's, en nog veel meer!
GAMES, CD's & DVD Films & Series, meer dan 1000 titels!