MarktPlaza

Dvd *** AMONG HORSES AND MEN *** Contact Film

72x bekeken
5 maanden geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Zo goed als nieuw
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

Originele DVD Contact Film

Een Marjoleine Boonstra Film

* AMONG HORSES AND MEN

We're not out here to babysit. We want to develop these guys, let them learn something, let them do something.


In de woestijn van Nevada komen twee rauwe, ongepolijste werelden samen in een uniek project. Het uitgestrekte landschap herbergt nog grote kuddes wilde paarden. Een deel daarvan wordt gevangen, getemd, getraind en uiteindelijk verkocht door plaatselijke ranchers. Eén van de ranches is onderdeel van een staatsgevangenis: The Northern Nevada Correctional Centre.

Zes jonge gedetineerden in deze inrichting zijn in de laatste fase van een lange, en meermaals herhaalde gevangenschap. Vóór hun terugkeer in de maatschappij nemen ze deel aan het project om de wilde paarden te domesticderen. Marjoleine Boonstra volgt de gedetineerden gedurende de drie maanden durende training. In dit intensieve contact met de paarden worden de mannen voortdurend met zichzelf geconfronteerd.

De omgang met de paarden slaat voor de mannen een brug tussen interne discipline en de omgang met de verlokkingen buiten, tussen relatieve veiligheid binnen en het niet terugvallen in oude patronen buiten. De jongens praten open over zichzelf en hun kansen. Ze zijn bereid het leven onder ogen te zien, en net als de paarden te berusten in hun lot en hun omgeving te vertrouwen.


Extra's:

* Trailer
* Deleted Scenes


Regio 2
Ned Ondertiteld
Documentaire
78 min
Alle Leeftijden


Bieden exclusief verzendkosten
Ophalen mogelijk in Haarlem
Verzendkosten NL € 3,03 Brievenbus post met postzegels


Kijk bij mijn advertenties voor meer DOCUMENTAIRE DVD's, en nog veel meer!
GAMES, CD's & DVD Films & Series, meer dan 1000 titels!