MarktPlaza

Dvd *** AGE OF HEROES *** Limited Edition Steelbook

73x bekeken
5 maanden geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Zo goed als nieuw
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

Originele DVD

* AGE OF HEROES

Limited Edition Steelbook


Age of Heroes is een "take no prisoners" Tweede Wereldoorlog actiefilm gebaseerd op het waargedeurde verhaal van 30 Britse Special Ops commando's (voorganger van de SAS) die een zeer gevaarlijke missie moesten uitvoeren tegen de zwaarbewapende Duitsers in Noorwegen. Dit elitecommando was opgezet door dé Ian Fleming, die vooral bekend is geworden als de bedenker van 'James Bond'. Sean Bean en Danny Dyer hebben de hoofdrollen in dit intense verhaal van leven en dood!

De film volgt de avonturen van korporaal Rains (Danny Dyer) en hoe hij wordt ingewijd in de “Special Forces”. Door middel van een intensieve en onverbiddelijke training worden de mannen opgeleid tot elite soldaten die alles moeten leren van Major Jones (Sean Bean). Hun vaardigheden en uithoudingsvermogen worden tot de uiterste grenzen getraind om het team voor te bereiden voor één van de gevaarlijkste missies uit de gehele oorlog; met parachutes het bezette Noorwegen binnenvallen en het buitmaken van essentiële informatie die de geallieerden kan helpen de oorlog sneller te winnen.

Echter de missie gaat vanaf het begin mis en mondt uit in een dodelijk kat en muisspel tegen de levensgevaarlijke 5de Alpen Divisie van de Duitsers onder leiding van de Nazi commandant Teichmann (Eric Madsen). Een strijd om te overleven in het resultaat...

Met Sean Bean, Danny Dyer e.a.


Bonus:

* B-Roll
* Interviews
* Deleted Scenes


Regio 2
Ned Ondertiteld
Aktie/Oorlog
91 min + extra's
Vanaf 16 jaar


Bieden exclusief verzendkosten
Ophalen mogelijk in Haarlem
Verzendkosten NL € 4,04 Brievenbus post met postzegels


Kijk bij mijn advertenties voor meer AKTIE & OORLOG DVD's, en nog veel meer!
GAMES, CD's & DVD Films & Series, meer dan 1000 titels!