MarktPlaza

Dvd *** 4 TOP FILMS *** 4-Filmpack

96x bekeken
5 maanden geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Zo goed als nieuw
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

Originele DVD

* 4 TOP FILMS

4-Filmpack Rutger Hauer


1. Partners in Crime
2. Wilder
3. Lying In Wait
4. Deathline


* PARTNERS IN CRIME

Detective Gene Reardon krijgt an zijn arrogante baas Lloyd Dyer de opdracht om de kidnapping van de rijke zakenman Philip Weems te onderzoeken.


Dyer's gezag wordt echter ondermijnd wanneer ook de FBI op de zaak wordt gezet onder leiding van niemand minder dan Reardon's ex-vrouw Wallig Longworth. Tegen alle verwachting in blijken ze goed samen te kunnen werken.

Na een anonieme tip wordt het lichaam van Weems gevonden bij Reardon's huis. Longworth is echter overtuigd van Reardon's onschuld en blijft in het geheim met hem samenwerken om achter de echte dader te komen.

Met Rutger Hauer, Paulina Porizkova, Andrew Dolan e.a.


* WILDER

Don't try to tame her...


Wanneer de sexy en mondige agente Della Wilder, samen met haar partner Harlan, een zaak onderzoekt van een vermoorde vrouw die de carrière van haar gyneacoloog en minnaar Dr. Sam Chaney heeft vernietigd, stuiten ze op een demoische samenzwering van het almachtige Bennet Pharmeuticals.

Om verder te komen met het onderzoek vragen zij assistentie aan de gevatte en charmante Dr. Chaney. Hoe dichter de zaak bij de waarheid komt, hoe dichter ook Della en Chaney tot elkaar komen. Het oplossen van de zaak wordt voor het onwaarschijnlijke stel een noodzaak.

Met Rutger Hauer, Pam Grier, Romano Orzari e.a.


* LYING IN WAIT

Babee, een eenzame jonge artiest raakt gefascineerd door zijn nieuwe buren Keith en Vera.


Zijn onschuldige wereldje wordt op zijn kop gezet als Keith betrokken raakt bij een levensgevaarlijk ongeluk en hersendood wordt verklaart.

Babee helpt Vera om voor Keith te zorgen, maar komt erachter dat Keith de schijn van zijn ziekte ophoudt om wraak te nemen op een aantal vrienden die hem in het verleden bedrogen hebben. Hij houdt het geheim voor zich, maar is er dan getuige van dat Keith twee vrienden vermoordt. Zonder dat Babee er iets aan kan doen komt hij steeds verder in de problemen.

Met Rutger Hauer, Virgina Madsen, Thomas Newton e.a.


* DEATHLINE

Het aanzicht van Moskou na de eeuwwisseling lijkt op dat van Chicago aan het begin van de 20e eeuw.


De maffia heerst en vernietigt alles wat hen voor de voeten komt. De Amerikaanse zakenman John Wade wil in deze waanzinnige maatschappij samen met zijn zakenvriend Merrick nog één grote slag slaan.

De grote klapper willen ze maken met de smokkel van hypermoderne en kostbare computerchips. Als de poen voor het oprapen ligt, schiet Merrick zijn partners dood. De Russische autoriteiten proberen Wade's leven weer op te wekken. Als dit slaagt, ontpopt zich een niets ontziende jacht op de dader.

Met Rutger Hauer, Mark Dacascos e.a.


Regio 2
Ned Ondertiteld
Aktie
90 + 90 + 86 + 92 min
Vanaf 16 jaar


Bieden exclusief verzendkosten
Ophalen mogelijk in Haarlem
Verzendkosten NL € 3,03 Brievenbus post met postzegels


Kijk bij mijn advertenties voor meer FILMPACK DVD's, en nog veel meer!
GAMES, CD's & DVD Films & Series, meer dan 1000 titels!