MarktPlaza

Dvd *** 3-PACK NR. 3 *** 3-Filmpack

94x bekeken
5 maanden geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Gebruikt
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

Originele DVD

* 3-PACK NR. 3

3-Filmpack


1. Barbarian
2. Escape From Afghanistan
3. Firefight


* BARBARIAN

De Laatste Grote Strijdende Koning


Een gespannen land opereert in de schaduw van het kwaad. Een donker heerschap regeert en duldt hierbij geen tegenspraak. Degene die het tegen dit heerschap op durft te nemen zal in plaats van strijder een legende worden. Kane de Barbarian is een eenzame strijder zonder leider. Als zijn geliefde prinses Gretchen wordt gekidnapped, trekt hij ten strijde en gaat op reis om zijn geliefde te redden uit de handen van de gemene Lord Munkar.

Met zijn wil te overwinnen, wint Kane vele veldslagen en overwint hij schijnbare onoverwinnelijke obstakels. Toch leert hij ook de waarde van vriendschap en liefde kennen. Als Kane zich een weg baant naar het kasteel van Munkar moet zijn sterk hart en gespierd lichaam het opnemen in een man tot man gevecht met de meest zwarte magische kracht ooit gekend...


* ESCAPE FROM AFGHANISTAN

Where Duy ends...their Battle for Survival begins...


Tijdens de Russisch - Afghaanse oorlog in de tachtiger jaren krijgt de Amerikaanse fotograaf Charlie Palmer het voor elkaar een ontmoeting te hebben met Russische soldaten die zich in een Afghaans kamp bevinden dat zwaar bewaakt wordt door de sterk religieuze Tali-ban manschappen.

Palmer, die als bedoeling heeft een reportage te maken over de uiterst slechte omstandigheden komt in een situatie terecht die hij niet verwacht had als de russische gevagenen het kamp overnemen. Palmer filmt alles terwijl zijn compangnon zoveel mogelijk levens probeert te redden.


* FIREFIGHT

Crime pays...if you don't get burned


Een gepantserde truck rijdt door een gigantische bosbrand. Het vuur is echter geen ongelukje...brandweerman Jonas (Steve Bacic) en helikopterpiloot George (Nick Mancuso) hebben het vuur samen met hun crew aangstoken om zo de aandacht af te leiden van de truck die ze willen stelen. De brand wordt echter steeds groter en ze hebben het vuur niet meer onder controle.

Tot overmaat van ramp eist een bende psychoten, geleid door de gestoorde Wolf (Steven Baldwin), zijn deel op. Een gevaarlijke race begint. Wie zal er uiteindelijk met het gestolen geld vandoor gaan, nog voor het in rook opgaat? Temidden van de woedende vlammenzee onttrekt zich een felle strijd. Beide partijen zijn bereid tot het uiterste te gaan en de ander volledig uit te schakelen. Tenminste...als ze niet door de om zich heen grijpende vuurzee worden opgeslokt...


Regio 2
Ned Ondertiteld
Aktie
270 min
Vanaf 12 jaar
Vanaf 16 jaar


Bieden exclusief verzendkosten
Ophalen mogelijk in Haarlem
Verzendkosten NL € 3,03 Brievenbus post met postzegels


Kijk bij mijn advertenties voor meer FILMPACK DVD's, en nog veel meer!
GAMES, CD's & DVD Films & Series, meer dan 1000 titels!