MarktPlaza

Duister als de nacht / Verloren dochter / Gesloten kamer - Dennis Lehane

102x bekeken
8 maanden geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Gebruikt
Levering
Ophalen of verzenden
Verzendkosten
€ 4,95

Omschrijving

Duister als de nacht (staat redelijk netjes met wat vergeling, druk 2003)
Patrick Kenzie en Angela Gennaro kennen elkaar sinds hun 6e toen ze samen over de speelplaatsen in Zuid Boston renden. Nu zijn de partners van het eigen detectivebureau.
Dit keer roept een psychiater hun hulp in omdat hij door de Ierse maffia wordt achtervolgt. Er lijkt echter meer aan de hand te zijn. De dood steekt zijn kille, met bloed bevlekte vingers naar hen uit. Een golf van moorden houdt Boston in zijn greep. Deze dragen de signatuur van iemand die al lang in de gevangenis zit. Dan ontdekken Patrick en Angela dat het motief van de moordenaar in hun eigen verleden gewordt is.

Verloren dochter (gelezen, rug heeft duidelijke kromming, druk 2005)
Trevor Stone, een stervende miljardair, huurt de privé-detectives Patrick Kenzie en Angela Gennaro in om zijn spoorloos verdwenen dochter, Desiree, te vinden.

Het speurdersduo volgt een spoor van halve waarheden en corruptie, op zoek naar een vrouw die zowel een zondares als een heilige kan zijn.

Desiree, een vrouw in de greep van verdriet, óf een manipulatieve intrigante die precies weet wat ze wil... tot elke prijs.

Gesloten kamer (Hardcover, druk 2004) Zo goed als nieuw op vergeling na
Zomer 1954. U.S. marshal Teddy Daniels komt aan op Shutter Island, waar het Ashecliffe Hospital, een inrichting voor psychopatische misdadigers is gelegen. Samen met zijn partner, Chuck Aule, onderneemt hij een speurtocht naar Rachel Solando, een voortvluchtige moordenares. Maar ook Teddy Daniels heeft zijn geheimen. Hoe dichter Teddy en Chuck de waarheid naderen, des te meer ze beginnen te geloven dat ze Shutter Island misschien nooit meer zullen verlaten. Want iemand is bezig hen tot waanzin te drijven'

Ophalen is mogelijk. Verzending met bijtelling verzendkosten (bijvoorbeeld DHL ophaalpunt in NL 4,95/thuisbezorging met DHL in NL 5,95) na ontvangst betaling.

Zie ook mijn andere advertenties.